Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alkudjunk rá.
beszállok...
amennyire haldoklik a motorpiac nem biztos hogy el tudnád adni őket miután forg. helyezted meg talpraállítottad őket,azt csak benne állna a pénzed.
Ábrus! Megvesszük?
nahát igen. csövinek is megkeményedett a dereka a minap
szevasztok
Ez se egy utolsó szempont nálam még megy a kettő együtt is,/ már a motorozás meg az esti keményedés/
Tartalékolok a keménységgel. Este jobban kell
Nákunk tiszta száraz az aszfalt,még mindig süt a nap!Kicsit keményebbnek kell lenni barátom!
Én még a kertbe se mék ki ilyen esős-csúzos genya időben
Na vazze csak nem bírtam ki ,kisütött a nap ,van vagy +5 fok ,fuj a szél rendesen de kerülnöm kellett egyet / 60 km/de ez már nem az igazi,valahol csak fázik az ember / ujjai,elkezd fojni az orra,stb../meg a forgalom is nagy felénk így műszakváltások környékén / buszok,kerékp. stb/mult vasárnap is ilyen idő volt de akkor nem volt forgalom,sokkal jobb volt tépni a gázt!
valahol egyszer 10 éve beregisztráltam gab200 néven valahova,aztán elfelejtettem a jelszót..újra kellett regisztrálnom,de már foglalt volt a név,a többi meg már történelem
Tényleg, ha már adatlap: Neked mér van 2x írva a neved? Neked mér van 2x írva a neved?
Írtam már ennek a " han solonak" én is hogy vegyen vissza egy kicsit
valószínűleg nem túrázásra használta az idős orvos házaspár
ez az adatlap nélküliség mindig is bosszantott engem is
90 % hogy lámpátol lámpáig használták kopp gázon,meg 1 kerék meg füstölés / 2 -vel kisebb áttétel,minek?/
Én nem tudom kik ezek a faszok akik csak igy adatlap meg ismeretség nélkül beszólnak valakinek?
már válaszoltam a kis védelmeződnek drága barátom:-)
nem rossz:
link
Gab 200gab200! apukám valakinek nagyon felnyomtad a vérnyomását a Hayabusa fórumon
Üdv Mindenki! Na ugy látom innentől romlik el az idő igazán vége az országuti zavarkeltésnek marad a cross meg a quad!