Haverjaimnak volt annak idején,azokat sokat vezettem. Én utáltam,nem való semmire. A mai világban meg belegondolni is szörnyű hogy egy ilyenért pénzt adjon valaki.
Hát köszi. Igazából a Vicusnak gondoltuk ide a városba,mert sokat kéne szaladgálni,Bogit edzésre,meccsekre hordani,bevásárolni stb...
Az omegát nem hajlandó használni,inkább buszozik és cipekedik.
Van most egy nagyon szép állapotű itt a környéken,kulccsal induló,és generátoros darab,friss vizsgával.
Még azt hallottam róluk,hogy az olajszivattyú hajlamos beadni az unalmast.
Én sokat jártam ilyennel / régi szép 80-as évek vége/2 személynek tökéletesen megfelelt / akkor/90-es temponál 5-6 litert evett,de tudott 110-et is a fűtése nagyon gyenge,az indítást meg kell szokni/ bovdenes/ de azt hiszem a utolsók már kulccsal indulnak,kanyarodik mint a sinauto,csajozni is jártam vele,nagyon tetszett a lányoknak,igénytelen motor,olaj legyen benne azt kész,mire vagy kiváncsi?
Jajj mekkora vagyok 2. körre mentem nürburgringen egy 7:31.488at ugyanazzal a beállítással mint a világrekorder nissan GT-R 07 annak ideje 7:29.003 még 2-3 kör és megdöntöm a világrekordot én is Ebből nekem a tc 5ös asm off abs 1
GT-R Official Record
Érj el 7'29.03-as időt a Nurburgring Nordschleife-n egy Nissan GR-R '07-el.
A csúcsot Time Trial-ban, Arcade módban kell megfutni, Sports Hard gumikon gyári beállításokkal. Amit ki be lehet kapcsolni abs asm tc.
neked egy fél ilyened most is van ezres motorral
én ültem már ilyenben, még középiskolásként.
úgy működött, hogy beszállásnál nagylevelegő, amit csak kiszállásnál tudsz kifújni
de hogy is kifizetjük a belépőt de jó hogy végre találkozunk!
figyu viszont a számod eltűnt a telomból a többivel együtt ezért megkérnélek, hogy csörgesd meg a telóm.
Az omegát nem hajlandó használni,inkább buszozik és cipekedik.
Van most egy nagyon szép állapotű itt a környéken,kulccsal induló,és generátoros darab,friss vizsgával.
Még azt hallottam róluk,hogy az olajszivattyú hajlamos beadni az unalmast.
GT-R Official Record
Érj el 7'29.03-as időt a Nurburgring Nordschleife-n egy Nissan GR-R '07-el.
A csúcsot Time Trial-ban, Arcade módban kell megfutni, Sports Hard gumikon gyári beállításokkal. Amit ki be lehet kapcsolni abs asm tc.
http://youtu.be/RNCk3eciMDE
én ültem már ilyenben, még középiskolásként.
úgy működött, hogy beszállásnál nagylevelegő, amit csak kiszállásnál tudsz kifújni
figyu viszont a számod eltűnt a telomból a többivel együtt ezért megkérnélek, hogy csörgesd meg a telóm.
de mi 10-ehétfőn megyünk ám.
de azért holnap ránézek a beosztásra biztos ami biztos
de ha nem akkor max szólok valakinek és megoldjuk