Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megjöttünk
Ugyan ilyet vettem az ebay-on 900Ft.
mlas...
az ilyen kapukhoz kell külön zár? vagy kézzel nem lehet kinyitni...
ezért nem, de múlthétvégén a piacon vettem egyet. 500 Ft volt
Ingyen volt, vagy pénzt adtál érte?
a kinti fényvetőhöz felszereltem egy ilyen kapcsolóórát.
Olcsón, mert az egész fos nem ér 50eFt-ot Szűk, zajos, nem megy, télen 8-10 liter, de a legfontosabb: egy balesetnél úgy kell a tetemekről lebontani konzervnyitóval és drótkefével
És úgye brúszvilisz után szabadon: Legdrágább az életed!

Aki ma nem tud megvenni 3-400eFt-ért egy autót, az ne is tartson autót. Tudom, kemény szavak ezek, de bele kell gondolni...
Ne hallgass rájuk,jó kis gép az,olcsón fent lehet tartani,nincs agyon kompjúterezve,injektor,meg alapjárati hülyeség,meg 50000-es lambda szonda,platina katalizátor.A mai korszerűnek nevezett kocsik túl vannak bonyolítva,csak nyelik a pénzt.A kis Polskival csak egy gond lenne,mivel 96-előtti,szmogriadó esetén nem mehet az utcára.
Ezt néztétek? Nagyon-nagy....

http://www.youtube.com/watch?f...
Ez a francia autó nálad valami perverzitás? Bár vannak, akik meg korbácsolják magukat...
Van ilyen.
Helyes.
Én még nem tudom hogy mi lesz,épp ezért rám alapozni még nem időszerű. Nemrég volt itt egy szép állapotú Xantia de aztán magamra szóltam hogy viselkedjek normálisan.
Már felejtük is a dolgot,köszi mindenkinek. Pillanatnyi rövidzárlat lehetett.
Asszem igazatok van.
van egy jókis dízel golfom eladó nem kell?
a viccet félretéve. Még a golf is külömb mint egy polák
egyébként ha még mindig a te lakásodon fut át a barátság kőolaj vezeték... 50-ért kikasztnizzák a golfot, gida annyiért le is keni. motorja pipec. kellene alá egy kipufogó mert kezd elporladni. az előző műszakiján még rugdosás nélkül ment átal. De ha nem ezt a golfot... de egy kisebb olajkályhával járnál a legjobban, nem?
1ccere írtunk
psszt. Ábrus gondolkodik autócserén, és ismered a faszit. Amit levedlik verda, még az is tutkó aranyat ér. Én alkudnék rá a helyedben.
Nehogy be engedd ülni a családod egy ilyen xarba A mai forgalomban
Komolyan, néha nem értem az embereket...
Nagyon kemény a csajsz,NAGYON KEMÉNY!
Inkább ne vegyél,mind öregek,és a strapát meg nem nagyon birják a fékei gyalázatosak,stb... nem a mai világba való / lassu levillognak az utrol/,meg semmi csomagtartoja sincs,inkább egy olcso suzuki,sokkal többet ér
Ezerszer inkább egy Seicento vagy egy Cinquecento vagy egy ezres szvift de ne egy ilyen f.st! Nem való már a mai forgalomba! (még városba se)
Andinak jutott eszébe ő küldte nemsoká gyünik haza elment motorozni
Szerintem ne mert amilyen kicsi még eltapossák mert azt hiszik bogár. Ellenben ha kötsz rá 2 madzagot fel lehet tenni a hátadra mint 1 hátizsákot és nem kell parkolót keresni