Igazad van. Úgy lesz. Tudna valaki tippet adni, hogy milyenre festessem a gépet? Olyanra kéne ami olcsón kijön, tehát egy max két szín. Egyenlőre úgy vagyok vele hogy full fekete lesz. De félek tőle hogy úgy nem lesz vmi jó..
Ha már úgyis kell adapter, lehet úgy gyártani, hogy ehhez a tárcsához passzoljon. Akkor kijösz kicsi pénzből, és sokat javul.
Aztán, ha 1x adódik két jó 320-as tárcsa, legfeljebb csinálsz két új adaptert, na bumm.
Láttam, hogy belinkelted a fém fékcsövet csak nem akartam írni rá. Megrendeltem 1 hete. Már úton van. Igen van vasas kapcsolat, csak most nézem hogy ha teszünk be mondjuk egy 5ös vasat adapternek akkor nem lesz jó a féknyereg helyzete mert nem középre fog esni a féktárcsa a nyeregben. de megoljuk azt is valahogy.
Egy darab (ill. 2 ) laposvasból tudsz hozzá felfogatást csinálni akár otthon is - de írtad, hogy van vasas kapcsolatod, akkor nem értem
A napokban linkeltem be ócó fém fékcsövet - pár ezresből lenne egy brutál féked a xar helyett. Igen, xar, hidd el, te is rájössz, ha rajta lesz a jobb!
Nekem van egy ugyanolyan motorom, mint neked, meg egy FZR, amin 4 dugós Brembo van fémcsővel - össze se lehet őket hasonlítani.
Szia! Megmértem az Fz telóját, sajna 38as. Tehát nem jó az 1000-é rá. De azért köszi! Lehet hagyom is ezt a 4 dugattyús átépítést vagy nem tudom... kicsit elment a kedvem. Pénteken megjöttek a matricák és az ügyes postás bedobta a full vizes járdára a levelet. Kicsit át is ázott egy pár darab. Mondjuk elvileg nem jelent problémát de majd kiderül a festőnél. Mindennel megszívom állandóan, lehet nem is kéne átfesteni a gépet hanem járni vele így javítgatott idomokkal.
De majd jön gida és megmondja.
Aztán, ha 1x adódik két jó 320-as tárcsa, legfeljebb csinálsz két új adaptert, na bumm.
A napokban linkeltem be ócó fém fékcsövet - pár ezresből lenne egy brutál féked a xar helyett. Igen, xar, hidd el, te is rájössz, ha rajta lesz a jobb!
Nekem van egy ugyanolyan motorom, mint neked, meg egy FZR, amin 4 dugós Brembo van fémcsővel - össze se lehet őket hasonlítani.
http://youtu.be/CuaBHNKycvI