Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ha nem kiqrt január közepe lenne akkor megtankolnám a GW-t és elmennék megnézni.
Rönó témában meg mlast.
Semmi gond, én csak kérdeztem hogy ismeri-e valaki a típust.
Azt tudom pl. hogy mondeó témában bagoly600 kollégát kell kérdeznem.
sorry, akkor félreértettem :D
De ki mondta hogy megveszem? (az árhoz még annyit hogy a négy felnije a gumikkal már elég komoly tétel )
Biztos.
Csak ők használják 10 éve de van már mellette egy SX4 -is pár éve. Előtte meg ismerőstől vették valami komolytalan km-rel.
Biztos csak 373? Ilyen távok mellett többnek kéne lennie.. A mi kocsink majd egy 10essel fiatalabb... de már 550 van benne így 11,5 évesen... pedig olyan sokat nincs is használva, csak amennyire okvetlen szükséges
legyen hozzá szerencséd, de sztem drága
A peugeot 106-ban 373 ezer,és teljesen hibátlan.

A szomszéd srácnak is ilyen 155-ös van,üti-vágja mint az állat Szerelni még nem láttam,csak gumit cserélni.
ma este szünet van reggel kitornáztam magam. Jó Éjt!

Szia kicsi
Nem úgy tűnik hogy boyracer lenne a tulaj, inkább olyannak látom aki szereti a verdáját.
link
Szoktunk mi is ilyet. Mielőtt kimegyünk,friss hóban szoktuk tesztelni hogy viselkedik. De nem szólnak érte.
Oké ha érdekli hívjon vagy írjon
jó de ha azt nézed ez sport változat, és egy pörgős alfa, gondolom pörgős tuctuc-os gizdával, de nem lebeszélni akarlak róla, én is megvettem a '90-es fzr-t
Egyébként a nyugati technikában (mindegy hogy benzines vagy dízel) soknak az 500e km feletti futásteljesítményt tekintjük.
Egy keleti Skoda-Lada stb.-től viszont szép eredmény volt a 150-200e km.
Az lemaradt hogy teljesen hibátlanul üzemel. (nekem a rönóba motorjába meg kb a jövőhéten fordul bele a 71.000-dik km, mindez szintén 10 év alatt )
Sok?
A kiszemelt mondeóban (nagynénémék 1,6-osa) 373e km van jelenleg.
Kb 10 éve havi egyszer megjárja a Németország-Ausztria vagy Franciaország-Dunaújváros távot és napi szinten közlekedik Németországban. Az 93-as évjárat.
Szemét hó már megint ömlik
Thomaskám jobbulást tavasszal felugrok meglátogatlak