Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:-D
Reggelt! Tegnap este 7-re ugy begyuladt a szemem hogy a falat kapartam felhivtam egy másik doktornőt magánrendelője van a házánál,este fél 8 ra kiimádkoztam hogy fogadjon,megnézte,azt mondta hatalmas felületi hámsérülés van,amit az SZTK-s dokinő okozott a FÚRÓJÁVAL! amivel kivette a szikrát. Az nekem is beugrott hogy utána egy homályos foltot láttam ,na az a sérülés! Ami szemcseppet felirt az meg fertőtlenítő,ugy csipte majd meg vesztemm,azt mondta dobjam a kukába,irt másikat ,mindjárt jobb lett valamivel.Éjszaka óránként felébredés,éjfélkor cseppentés,állando orfújás,könnyezés! Most talán már egy kicsit jobb,legalább is nem akarok megölni senkit sem! Azt mondta a dokinő min 4-5 nap a gyógyulás,dolgom meg mint a tenger neszeneked egészségügyi ellátás!4Ja esti vizsg. 5000 jó szemcsepp 2500!
Calgon-t ne felejtsél tenni bele, mert attól a mosógép is tovább él...
Aha jól emléxünk akkor megvan a szerszámok között fel kell forgatnom
Emlékeim szerint volt egy rövid szárú is.
Jól emléxel de mondtam is hogy kuka lett az ha jól emléxem de megsasolom mert lehet rosszul emléxem
Kicserélni TILOS!
Emlékeim szerint adtam neked hosszúszárú inbuszcsavart aminek a másik végén a 13-as anyák vannak. Abba megy bele a bit amit már a nagy 13-as cr.fejjel meg tudsz húzni.
Szerinted ha kicserélem a belső hengerfej csavarokat hagyományos 10.x es fém önzárósra az jó lenne vagy hagyjam kaptam egy bit átalakítót de az 10mm és nekem nincsenek olyan bitfejeim 3/8krovával meg nem tudom hogy 37nm elő tudnék e állítani
Van itthon 5l desztvíz amit a bélámhoz vettem
Én esővízben csináltam de mindenképpen "ásványmentes" víz kell amiből nem tud kiválni és kirakódni semmi. (azaz csapvíz nem jó)
aha akkor kiviszem az udvarra majd
Én egy magasabb 3-4 literes fémvödörben csináltam a garázsban a villanyrezsón. (ahogy írja is tényleg kib@szna az asszony ha bent a konyhában csináltam volna mert elég büdös)
A gw az elfér mert kicsi de azét nem kapom szét a sort hogy kifőzzem esetleg állítva 2esével