Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok most ?
Atiii... Merre vagy? Inni keek egy sert
Oki!
Emlékszem egy képre amit Ő rakott fel kiloval ment , még a Yamahát sem bántja annyira !
Dagi Fogytam 2 kilát 1 hét alatt keményen nekiálltam. Bászádék a neve de én csak miu-nak hívom és arra jön szóval miu.
Volt itt Fábi testvérem és elhozta az ő nyomikulcsát hétfőn jön a bitátalakító és akkor lehúzom rendesen
95 éves nagymamám fát vág ! Ez piskóta !

Dunakeszire át tudsz ugrani valamikor, vagy nem annyira?
Mizu dagi rád izgult a macska , mi a neve Béla ?
jobbulást
Nézek filmet macska az ölembe cirógatom a pociját, mondom itt valami nem stimmel kaján vigyor az arcán. Hát nem a kezembe adta a paprikáját
ezek a képek már lassan a sexuális életemre is károsak! amugy jobb napot mindenkinek mint nekem,tegnap du. szikra pattant a szemembe ma de.10 kor kivették de még mindig le van ragasztva ,és fáj,nem kivánom mmég az ellenségemnek sem.
Nem, de ezt már beszéltük... van rajta váltó az 5-ös országúton mijafaxé pörgessem 10000-el? Ráadásul a blokkoló se volt rajta...
akkor nem forgatod szana-széjjel
A motorom? az ucsó szentendrei túra átlaga 6.5-re jött ki, abban volt 350 km országút oda-vissza, meg amit ott mentünk. Két nap alatt 3x tankoltam
Nincs nem is lesz még pár napig
Megnyomtam a szünet gombot.
Kis gyakorlással szerintem neked is menni fog.
Andi nincs?
Megyek mélyen belenézek az olasz csajok szemébe ideje nyugovóra térniük most már
miket tucc te
Hülye f@sz!
Ha nem dől el hanem egyszerűen összerogyott volna akkor agyonnyomta volna ezt a barmot.