Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont az asszonyod kis piros Kawája! Az tetszik!
2001
ne legyél gonosz
Nem lehet valami nagy szám ha gabnak pár hónap elég volt belőle.
Hogy bírja a lábad és a térded a futást? Nekem pl a fekvőtámasztól baromira fáj a jobb könyököm és recseg mint a barom.
A lépcsőzéstől meg a bal térdem. (ezekre szoktam feltekerni mindennap)
jaja,egy 100-as:)
a tied milyen évjárat?
Te is így állsz vele? én is sajnálom, de érdekelne milyen az apri. v blokk
de az átíratás egy vagyon.......

Egy szál usb csatlakozója van. link
Ilyen,amikor az ember nem igazán akar valamit eladni
Meg nehogy már a nagymama egye meg a farkast
12.7V van benne. Ráraktam azért egy órára, sokáig nem merem tölteni mert pici akksi. Igaz automata töltő, de azért mégis...
Az nem de futottam már 1 keveset 5 kor keltem és mentem pár kört 6ig
jó reggelt! A reggeli fekvőtámasz megvolt már?
Lehet, hogy mégsincs benne mikrofon, vagy nem dugtad be.
morningen
"100 Ft-ot nem engedek belőle"
Miféle hozzáállás ez? Hát hogy fog így gab200 odamenni és szénné alkudni a vételárat?
Felrúgom ezt a hülye péintet is!
Mi a bánatért nem jelenik meg ennek a kiqrt vebkamerának a mikrofonja a hangeszközöknél? (most kaptam lodzsitek QuickCam E1000)
Rádugom usb-n, telepíti magát aztán szkájpon kép van de hang nincs és az eszközöknél is csak a Realtek aljzat látszik, lodzsitek mic meg sehol. (telepítettem az oldalukról a hüje drájverét is)
(ez a szkájp is az asszony hülyesége,de jól megvoltam eddig is nélküle )
B@szakszok már vele vagy két órája.
Csak azt azért ne felejds el hogy ezek a széttuningolt gépek élettartama,negyede egy gyárinak,a megbizhatoságárol jobb ha nem beszélünk,az ára meg ugyanott van mint a hasonlo teljesítményű gyári,ugy hogy csak az egyediségéről lehet valamit mondani!
Most tőcsd fő, me különben télleg vége lesz. Ha 10V körülig esik, elkezd szulfátosodni qrvagyorsan.
Most jutott eszembe, hogy benne felejtettem Kriszti robeszába az akksit. Kint állt szabadban féltető alatt ősz óta, azt hittem tönkre ment teljesen, de vidáman forgatott még egy párszor, tovább nem akartam erőltetni.
és +10 év
egy milla fór