Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az első futómű nem necces,annak semmi köze a gyárihoz,de a kuplungnak sem szerintem
motor:800.000-1.000.000
kit:1.300.000
futómű:200.000
h
5500 dollár volt a cucc, a hűtő az eggyel későbbiről van, a hátulja full gyári, marad az első futómű ami necces. akk másfél milla
+ hűtő+váltó+kuplung+a hátulja sem ilyen eredetileg
beszélhetünk róla...dobd át a számod,holnap felhívlak
mert ez egy igazi sleeper. egy busáról mindenki tudja, hogy mit megy, de képzeld el mekkora móka, egy régi, tunya túramotorral oylat menni mint egy busával arról nem beszélve hogy majdnem olyan erős lesz, mint a 400ccm-mel nagyobb 4,300,000Ft-os új viffer nameg az öröm, h valami igazán egyedi cuccod van
Magyarázzátok már el nekem laikusnak is, hogy ez mitől akkora cucc, az összes mai sor4 már 180 ló felett van szériában.
lehet fél milla a kit, lőttek bele egy komplett elejét valamiről, helyzettől függ, de lehet 200-500ig az is, valami dob, talán leömlők, azt annyi
1000-től? 12-es?
azt vágod, h nemsokára jön a honda GP replikája?
azt nem hiszem,hogy olyan nagyon olcsó lenne,mert a lámpán és a felniken kívül nem sok hasonlóság van a gyári és ez a paripa között,amennyiből kihozták,azért már ilyet kapok
ez lenne a végállomás,soha nem kellene másik motor...
Komoly paripa!
majd tavasszal felhívom aki megvette az exupot, él-e még
gyanítom, h harmadárban kijön motorral együtt, egy új sportmotorhoz képest
Teljesen rendberaktuk,egy fiatal 24 éves elsőmotoros srác vitte el,szerelővel megnézték,oké volt minden!
ez nekem is

állat
Ez elegendőnek tűnne nekem
Gratulálok!
Fiatal vitt el?
teljesen rendbe raktad ,vagy úgy ahogy volt?
A frét elvitték szombaton 200-ért!
Na jó, a te agyadnak már biztos nem árt de nem tedd a nadrág első zsebedbe se, mert akkor lesz mikrózott tojás, az meg nagyon csúnya
nem tudom én se,hogy mit akarok,csak belelelkesültem nagyon
fzr-re harapnak 220-ért?
az eszem szerint VFR 800 Fi.t kellene vennem és rommá tunningolnám,hogy 150 le körül legyen...
a szívem szerint zx10r lenne,az apriliát meghagynám pályázni(az asszonytól a 30. születésnapomra egy általam választott pályára éves bérletet kapok )Nem hiába valamit jól csinálok
Apukám! mint majom a köszörükövön! Vazze az RSV-vel még nem is mentél egy jóízüt azt már eladod!Ha turásabbat akarsz csak a Busa jöhet szóba főleg a Te testalkatoddal!
Telefonálgassatok csak nyugodtan, jó sokáig