Nos: 1990-es R19 1,4i 8 szelepes vezérműláncos OHV blokk elektronikus gyújtással, központi befecskendezéssel, 5seb. váltóval.
43Kw-58 Le, a vége GPS mérés szerint 159km/h megfelelően hosszú egyenes és belátható szakasz esetén.(~8-10km )
Májusban lesz 10 éve hogy megvan, akkor érkezett N.o-ból anyuka ovibahordós autójaként.(marék színescerka és ákombákom német gyermekírásos papírok a hátsó üléstámla alatt, sehol egy szétvágott kalaptartó a mélynyomónak, minden gyári volt)
Akkor a km számláló 142e km-t mutatott amin látszott hogy el lett tekergetve mert bénán rakták össze (akkoriban még az előretekergetés ment a vám miatt, gondolom ahhoz kellett) én amikor megvettem hallottam hogy valami kicsit zörög a motorban de nem zavart mert erősen ár alatt volt a jármű és találtam egy rossz termosztátot a kesztyűtartóban, valamint tiszta fehér lepedék volt a motorháztető belseje. (a nepper megfőzte hazafelé mint később megtudtam)
Kapott egy teljes motorgenerált miután megvettem és ez mint biztos pont lévén, megtekertem magamnak a km számlálót nullára mivel mindig is új autót szerettem volna. Onnantól a mai napig 71.600km-t mentem vele így egy jól bejáratott járműnek számít.
10 évre visszamenőleg megvan az összes szerviz és alkatrész számlája (km óra állásokkal )
Belseje szép állapotú a mai napig, nem szétszakadt és szétfurkált belső,mivel nem dohányzom így az másnak is tilos volt benne.Lemosva szép fénye van, egy apró koccanáson kívül (körforgalmas hülyeségem pár éve) sosem volt törve.
Minimális (felületi) rozsda van a bal hátsó küszöb végén (amióta vettem, két-három évente megcsináltattam hogy ne durvuljon el) az alja teljesen jó, nincs átrohadva sehol, konzerváló szilikonzsírral lekenve s.k tavaly.
A megbízhatósága 100% (Francia létére) mindig indul-megy teszi a dolgát,sosem volt kérdéses hogy lehet-e számítani rá.
Kicserélve az összes fék-futómű alkatrész, stb. azt mondanám hogy még sok 100e km van az autóban egy minimális karbantartással.
Értelmes vásárlónak jár hozzá némi tartalék alkatrész (e.sárvédők, h.lámpák, komplett gyújtás és befecskendező rendszer stb.)
Hibák:
-hátsó ablakspriccelő nem spriccel (le van róla húzva a cső)
-napi km számláló nem számol (nullázás után megáll 333,3-nál)
-fényszóró belső magasság állító tekerője nem csinál semmit (már ilyen volt amikor vettem)
-katalizátor környékén valahol kifúj a kip.rendszer (nem találom sehol csak hallom hogy sziszeg)
-egy nyári gumi mint mutattam ősszel púpos de a többi is eléggé cserés már (bár mm-re még bőven jó)
-a négy téli gumi is inkább nyári már (4-5mm lehet a profilja)
-műszaki májusban lejár
Nehogy azt hidd... első járműnek tizen-huszon évesen bármi megteszi ami nem robban le havonta többször és hitel nélkül meg lehet venni.
Mifelénk az is ilyen szakadt kisautókkal közlekedik aki amúgy vehetne "családi jogon" drágább és nagyobb autót is.
Háát, szerintem egy 19 éves srácnak általában izgalmasabb járműre van igénye mint egy nála is idősebb unalmas R-19-es. (bár általában a fenntarthatóság szokta áthúzni a Honda Civicet)
Ui: nekem is volt körforgalmas koccanásom
43Kw-58 Le, a vége GPS mérés szerint 159km/h megfelelően hosszú egyenes és belátható szakasz esetén.(~8-10km
Májusban lesz 10 éve hogy megvan, akkor érkezett N.o-ból anyuka ovibahordós autójaként.(marék színescerka és ákombákom német gyermekírásos papírok a hátsó üléstámla alatt, sehol egy szétvágott kalaptartó a mélynyomónak, minden gyári volt)
Akkor a km számláló 142e km-t mutatott amin látszott hogy el lett tekergetve mert bénán rakták össze (akkoriban még az előretekergetés ment a vám miatt, gondolom ahhoz kellett) én amikor megvettem hallottam hogy valami kicsit zörög a motorban de nem zavart mert erősen ár alatt volt a jármű és találtam egy rossz termosztátot a kesztyűtartóban, valamint tiszta fehér lepedék volt a motorháztető belseje. (a nepper megfőzte hazafelé mint később megtudtam)
Kapott egy teljes motorgenerált miután megvettem és ez mint biztos pont lévén, megtekertem magamnak a km számlálót nullára mivel mindig is új autót szerettem volna.
10 évre visszamenőleg megvan az összes szerviz és alkatrész számlája (km óra állásokkal
Belseje szép állapotú a mai napig, nem szétszakadt és szétfurkált belső,mivel nem dohányzom így az másnak is tilos volt benne.Lemosva szép fénye van, egy apró koccanáson kívül (körforgalmas hülyeségem pár éve) sosem volt törve.
Minimális (felületi) rozsda van a bal hátsó küszöb végén (amióta vettem, két-három évente megcsináltattam hogy ne durvuljon el) az alja teljesen jó, nincs átrohadva sehol, konzerváló szilikonzsírral lekenve s.k tavaly.
A megbízhatósága 100% (Francia létére) mindig indul-megy teszi a dolgát,sosem volt kérdéses hogy lehet-e számítani rá.
Kicserélve az összes fék-futómű alkatrész, stb. azt mondanám hogy még sok 100e km van az autóban egy minimális karbantartással.
Értelmes vásárlónak jár hozzá némi tartalék alkatrész (e.sárvédők, h.lámpák, komplett gyújtás és befecskendező rendszer stb.)
Hibák:
-hátsó ablakspriccelő nem spriccel (le van róla húzva a cső)
-napi km számláló nem számol (nullázás után megáll 333,3-nál)
-fényszóró belső magasság állító tekerője nem csinál semmit (már ilyen volt amikor vettem)
-katalizátor környékén valahol kifúj a kip.rendszer (nem találom sehol csak hallom hogy sziszeg)
-egy nyári gumi mint mutattam ősszel púpos de a többi is eléggé cserés már (bár mm-re még bőven jó)
-a négy téli gumi is inkább nyári már (4-5mm lehet a profilja)
-műszaki májusban lejár
-extrák:
Meg nem is engedném, hogy valami brutálisat vegyen
Mifelénk az is ilyen szakadt kisautókkal közlekedik aki amúgy vehetne "családi jogon" drágább és nagyobb autót is.
Viccen kívül, olcsó kell, olyan, amit nem lopnak el, de üzembiztos, nem egy kirohadt oldalú xar.
Lehet, potens vevőjelölt vagyok (fiam akar autót, ma lett 19) én megpróbálom lebeszélni