Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem raksz a bilincs alá egy gumiszalagot,hogy ne karistolja össze a dobot?
Pisti ettől jobban megyen -xkg a gyárihoz képest sőt a sima béla is nehezebb ennél
Eladó 12e pille könnyű
Hogy lehet így aludni dobfelfogatás is megoldva
Gida bemmeg hozzád se viszem a motort fényezni ilyen teknikával dolgozol te is mi?
https://www.youtube.com/watch?...!
Jaszíííííííííííííííí
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Sziasztok. Itt is szakad a hó........ De nem marad meg....
Mi a kedvenc színed? Barna... ...........Ja nem a kék!
Ezt az ajánlatot kaptam b2 vagyok. Bár várok még,mert van még idő,csak májusban kéne váltani. Időnként kiszámoltatom előre,eddig ez volt a legjobb.
Gondolod Salgótarján annyira elmaradott, hogy nincs internet? Apósóm a leggyorsabbra fizetett elő, mert egész nap előtte ül és filmeket tölt le. Ez a hobbija. Van néhány ezer filmje. Általában hamarabb látom az új filmeket mint ahogy a moziban vetítik.
nem mentél ? Vagy az új okos telefonnal nyomod .
Köszönöm a hozzászólásod de én a kereket is szeretném lecserélni 17"-re.Az enyém a nehezebb változat, Csak azt nem tudom,milyen kereket lehet beletenni ebben a méretben?
A jelenlegi villádba ami belefér az a 160 , de a 150 az igazi ha szeretsz lapon motorozni ! fzr 400 17 felni ami belemegy , de ott is újrakel hézagolni és a lánckerék sem jó , én már cseréltem anno még egyszer nem tenném . 150 , 160-as gumit lehet kapni (igaz nem olcsó ) .
Először pontosítsuk,neked melyik gyári méret van,mert van belőle kettő!A 600-nak volt egy könnyű 187-kilós szériája 130/70-18 gumival,és utána már nehezebb 203 kilós szériák jöttek 140/60-18 gumival.Nekem 160/60-18 as gumi van fenn,ez a legszélesebb ami befér a 600-as villába,de ne tedd,mert rosszabb,nehezebben dől ívre,és egy személlyel nagyon óvatosan kell a hátsót fékezni,mert nagyon könnyen megcsúszik.Nem véletlen van a gyári méret, azzal a legjobb.Igaz 140/60-18 at már nem kapsz,de van 140/70-18,én cserekor azt rakatom rá.
Szakad a hó itt is ! Szerencsére még olvad és nem latszik meg , Pupu te küldted ?
A városban latyak,fent meg hófehér minden. Úvölt a szél,és hordja minden felé. Az orfűi úton fa kidőlve kanyarba,félpálya aműgy is elég meredek részen.

Aki kocsival ment reggel,annak cumi lehet. Később biztos letolják.
Itt is esik hogy rohadna meg!
Legalább 10 cm friss hó hullott a Mecseken.

Nagyon szíííp,és előttem ma még nem járt senki fent.
Nem motorcsónak ez b&szod!