Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000 éve hirdeti 150be elhoznám tőle többet nem adnék érte

de szép a motor.
Ez nem olyan jó biznic Sanyí mert ebben nem Polski lámpa van
víz nem folyik kuplungot Ábruskám megcsinálta szerdán itt az olaj addig pár apróság és na ezt költsétek át motorosra.
http://youtu.be/KByXNFPYn64
Ma jött a levél meg a csekk amiben háborognak hogy még nem lett befizetve a biztosítás. Még jó hogy eddig csekket sem küldtek. (most jött: 5444/év)
Leszervizeltem a Twingit. Gondoltam reggeli és a délutáni munka között belefér,hiszen a szűrők olaj megvan,legalább nem kell vacakolni vele a hét végén.

Hazaügettem,Omega garázsból ki,Twingi aknán,olaj le,olajszűrő le,légszűrő ki. ÉS NEM JÓ AMIT HOZTAK HOZZÁ! OLAJ A VÖDÖRBEN,VÉRNYOMÁS AZ EGEKBEN,MINDJÁRT MENNI KELL VISSZA DOLGOZNI.

Telefon a boltosnak,nem jó a cucc. Azt mondja kétesélyes volt,mert két félét írnak hozzá.Mondjuk meg is lepődtem volna,ha elsőre ráhibázok.
Jó fej volt a boltos,kihozta saját kocsijával a motyót ami jó hozzá,és elvitte ami nem.

Kicsit gáz napom volt. Asszem iszok egy pohár vörösbort.
Lennék biztonsági öv.
Visszahívták a BMW egyes modelljeit, mert nem működik bennük a klíma....
Nem az első,és nem is az utolsó itt
Errefelé a bűncselekmény már nem hír,hanem hétköznapi tény.
Kicsit olyan mint az oroszrulett, : az ember reméli h nem ő a következő
Kiskutyám kölyökkorába mikor még hagyta magát megfogni 60 kg felett volt /mérete talán nem véletlen/ jó befektetésnek gondolom
Na házi őrizetbe kerültél ilyen gyorsan?
Aszta!
jéé, képek. akkor ne küld el, felesleges
Haladj tovább felfelé a hsz-ek olvasásával és ott láthatsz képet is.
csináljál fotógráfiát, és gondolj ki egy árat, amiből vonj gyököt. e-mail címeme tudod
ja, elfelejtettem leadni a tápos papírt megjött az sms reggel, hogy zséét küldött a kedves munkáltatóm. 60 e Ft.
Hogy ti is felbaxxátok magatokat, ne csak én...
Ezeket még akkor gyártották amikor tudták hogy hogyan kell olyat csinálni.
Jó,nem sürgős.
Most hívott a nagynéném hogy nem hozták el a Ford Galaxyt mert a kereskedő nekiállt sz@rakodni valami 237 eurón. (mondták hogy 5e euróba oké és vinnék de nem adták )