Leszervizeltem a Twingit. Gondoltam reggeli és a délutáni munka között belefér,hiszen a szűrők olaj megvan,legalább nem kell vacakolni vele a hét végén.
Hazaügettem,Omega garázsból ki,Twingi aknán,olaj le,olajszűrő le,légszűrő ki. ÉS NEM JÓ AMIT HOZTAK HOZZÁ! OLAJ A VÖDÖRBEN,VÉRNYOMÁS AZ EGEKBEN,MINDJÁRT MENNI KELL VISSZA DOLGOZNI.
Telefon a boltosnak,nem jó a cucc. Azt mondja kétesélyes volt,mert két félét írnak hozzá.Mondjuk meg is lepődtem volna,ha elsőre ráhibázok.
Jó fej volt a boltos,kihozta saját kocsijával a motyót ami jó hozzá,és elvitte ami nem.
Kicsit gáz napom volt. Asszem iszok egy pohár vörösbort.
Nem az első,és nem is az utolsó itt
Errefelé a bűncselekmény már nem hír,hanem hétköznapi tény.
Kicsit olyan mint az oroszrulett, : az ember reméli h nem ő a következő
Kiskutyám kölyökkorába mikor még hagyta magát megfogni 60 kg felett volt /mérete talán nem véletlen/ jó befektetésnek gondolom
csináljál fotógráfiát, és gondolj ki egy árat, amiből vonj gyököt. e-mail címeme tudod
ja, elfelejtettem leadni a tápos papírt megjött az sms reggel, hogy zséét küldött a kedves munkáltatóm. 60 e Ft.
Jó,nem sürgős.
Most hívott a nagynéném hogy nem hozták el a Ford Galaxyt mert a kereskedő nekiállt sz@rakodni valami 237 eurón. (mondták hogy 5e euróba oké és vinnék de nem adták )
de szép a motor.
http://youtu.be/KByXNFPYn64
Hazaügettem,Omega garázsból ki,Twingi aknán,olaj le,olajszűrő le,légszűrő ki. ÉS NEM JÓ AMIT HOZTAK HOZZÁ!
Telefon a boltosnak,nem jó a cucc. Azt mondja kétesélyes volt,mert két félét írnak hozzá.Mondjuk meg is lepődtem volna,ha elsőre ráhibázok.
Jó fej volt a boltos,kihozta saját kocsijával a motyót ami jó hozzá,és elvitte ami nem.
Kicsit gáz napom volt. Asszem iszok egy pohár vörösbort.
Errefelé a bűncselekmény már nem hír,hanem hétköznapi tény.
Kicsit olyan mint az oroszrulett, : az ember reméli h nem ő a következő
Kiskutyám kölyökkorába mikor még hagyta magát megfogni 60 kg felett volt
ja, elfelejtettem leadni a tápos papírt
Most hívott a nagynéném hogy nem hozták el a Ford Galaxyt mert a kereskedő nekiállt sz@rakodni valami 237 eurón. (mondták hogy 5e euróba oké és vinnék de nem adták