Szerintem 250-ért add oda,az enyémet most vitték el 200-ért,igaz joval ramatyabb volt,gab is 250-ért adta el pedig az övé minden téren oké volt.Ahogy Én észrevettem a negyedmilla olyan lélektani határ,az fölé nem akarnak menni,vagy utána már fiatalabb dizájnosabb gépet keresnek.Tavaly oktober végén tudtam volna venni patika állapotu 98-as ZX9R-t 400-ért.
Szia
Azért 100 ért nem adnám oda:)de 150 ért sem:) Igen régóta árulom,nem tudom miért nem kell senkinek egyébként ,tényleg olyan mint a képeken,ha lesz időd és kedved a jó idő eljövetelével gurulj le erre és nézd meg,de remélem addig nem lesz meg,sok csere lehetőség van de ennél jóval öregebb lelakott vasakra,pénzes vásárló nem nagyon van,ilyen 250 et adok érte hívások vannak,de annál azért többet ér szerintem
527589
Azért 100 ért nem adnám oda:)de 150 ért sem:) Igen régóta árulom,nem tudom miért nem kell senkinek egyébként ,tényleg olyan mint a képeken,ha lesz időd és kedved a jó idő eljövetelével gurulj le erre és nézd meg,de remélem addig nem lesz meg,sok csere lehetőség van de ennél jóval öregebb lelakott vasakra,pénzes vásárló nem nagyon van,ilyen 250 et adok érte hívások vannak,de annál azért többet ér szerintem
Polski lámpa? a kocka lámpára gondolsz?