Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kéne végre találni a hibáját. Biztos valami apróság, csak senki nem ért hozzá, mindent cserélgetnek orrba-szájba, mert az a leg1szerűbb, a kuncsaft meg fizessen, abból nem lehet baj...
De nyugi, az összes korszerű autónál is ez van... sőt, azok még összetettebbek.
Amikor én szétqrtam az autómat itthon az udvaron, a BMW szervizzel csak telefonon már 2-300 körül jártunk látatlanban - aztán megcsináltam ingyen otthon a kertben (1 kontakthiba volt, és már több modult akartak velem cseréltetni, meg SW frissítés, meg tréler Szegedre ugye)
Olyan motor amire nem volt rendesen ráköltve,mert nem volt a végefelé lóvé. / csak 1 gyertyát cserélt valamikor,a többi 3-at meghagyta stb.../Amugy mindent rendberaktunk rajta amit csak lehetett / összes folyadék lecserélve,fékcső csere,gyertyák,trafok csere,1 külső olajvez. izzadt csere ..../Összeáll hamarosan a gép,utána meg GOOOOOOOO!
De azt nem irtad oda hogy 3.-ban!
akkor nyalod a brokit faszán
Csak a befecskendező csucsok voltak ott,az egyik be volt rakodva,megcsinálták,bemérték őket,visszarak,hideg ind. olyan mint volt,nem az igazi,alapjárat jo,stabil,probakör, 8000 felett nem akar menni,10000-nél többet nem forog,még üresen sem benzinyomás 1,4 bar a 2,8 helyett AC tök uj novemberben cseréltük,utána nyomásszabályzo szelep,nem javithato,csere,uj 42000 bontottat külön nem adnak csak AC vel egyben 25 pénz,keddre jön meg,azt még két rohadt szűrő van az üzemanyag utjában azt már minden ki lesz cserélve.Senki ne vegyen olyan motort ami éveket állt,ezek a mostani mocskos benzinek mindenbe belerakodnak,több ilyen hozzászolást is olvastam,volt olyan akinek 5-6 honap után köhögött pröszkölt az injektoros,gyorsan nafta ki,uj bele és láss csodát minden oké!

1x mentem vele 190 környékén,de csak 1x. Nagyon mennek.
ne bassz,hogy felgyorsítottál 120ig
azok a vad fiatal éveid,amikor a kokain és a sebesség mármorában éltél
Mellékesen megjegyezném,mentem már a Frével is 150-nel. 1X.
Meg aztán fiatalabb voltam.
De Pupu! Ez egy 5 literes V12! Simán bírta.
Te 100-120al Sanyi nem ismerek rád
Egyébként nagyon szerethető kategória ez. Amikor beleültem,szartam a 20 literes fogyasztásra.
Áááá nem . 20 körül evett városban,és kint elment 10-12 körül,ha 100-120-as tempónál.

Hát gab! Volt idő,amikor jobban ment a szekér. Volt egy jól jövedelmező másodállásom. De most sincs okom panaszra,tehát nem is teszem
a 25 literes fogyasztás az nem is számított?
vagy gondolom eljártál 6,5-el
(nem baszogatlak,csak picit szívom a véred )
Ja, de egész évre szedték. Sajna én befizettem. Aki sumákolt,az megúszta.
az a luxusadó kb 2 hónapig volt
Hát nekem csak egy tandempumpa ment tönkre (szervószivattyú) Az csinálja a szintezést,fékrásegítést.szervót. 130 ezer
Abban az időben még az volt. Akkor hozták be a luxusadót,ami 120ezer/év volt rá,és a bizti 68ezer évente,meg a súlyadó. Az mondjuk nem volt olyan húzós,ha jól emlékszem akkor 25 ezer/ év.
Na ezeken behaltam.
szia!

szép autó,de nem a súlyadó meg a biztosítás ezekre az autókra a nagy költség...
Sziasztok.
Ez meg az enyém volt. 5 literes V12-es. Szerettem nagyon.csak ellehetetlenítették az ilyen gép tartását. Ez is szintszabályozós volt,és tökéletesen működödt. Az előző gazdi tett a futóműbe 350 ezret.