Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze ilyen pénzeket amiket elkérnek értük messze nem érnek. Ez amit linkeltél (most eltekintek a tarka beltértől) max. 200e lehetne.
Az a pár ember akik meg nem akarják eladni, azok tették fel 1M körüli összegért.
azért nem jó ómen
Még várok pár napot és meglátjuk. Ma hívtam a srácot de nem vette fel. (lehet megint külföldön van)
Az a verdám valahogy összességében volt jó.
Jó volt méretre, a futóműve, bármi amit mozgattam-megfogtam-kapcsoltam benne, a formája is nagyon tetszett, hihetetlenül jó volt.
Ez 98-ban volt és akkoriban a kutyának sem kellett ilyen , valami 80e Ft-ért tudtam eladni mert bárki meghallotta hogy 2,3 V6 keresztet vetett és menekült is.
Napi használatban még a Caprinál is jobb volt pedig azt is nagyon szerettem. (csak sajnos nem győztem pénzzel)
szal: GW? mizu?
Nekem működik.
ügyes user megoldja.. link
hát ez nem sikerült,használd a linket
a 10 liter nem is veszélyes,egy 1.6os is benyalja simán
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/taunus/ford_taunus_tc2_coupe-55800
40
Ilyenem volt 79-esben bordó színben fekete bőrtetővel. (belül sokkal szebb állapotban volt)
A blokkja 2.3 V6 volt. A legkényelmesebb-legkezelhetőbb és legszerethetőbb autóm volt az összes közül. (bár 10 liter alá nehéz volt vinni)
Azt a kocsit a mai napig bánom hogy eladtam.
van V6, automata. persze olyan kéne ha lehet. Egyszerűen tetszik a forma
tetszenek nekem is az ilyen autók,de legyen már benne valami rendes motor
én újat még nem vezettem,az enyém 18 éves
tom, az arabnak akinél melóztam amg M-je volt, azzal mászkáltam a városban néha, elég jó
ez minden autónál így van,én is beszoptam már:-)
sebességfüggően keményíti fel a futóművet,az enyémben egy bonyolult hidraulikus rendszer van,az újakban már ilyen mágneses folyadékos gátlók,amik elektromos impulzusra sűrűsödnek,kb 3 millió,ha elromlik..és elromlik
de amíg jó addig kurva jó
nagyon stabil az autó és tényleg alig érzed akármilyen szar úton mész
erről jut eszembe: ha hőgombát cserélsz fábiában, elsősorban ne a szép utcaikabátodban, usánkában tedd, másrészt ne hajolj fölé mikor kihúzod a biztosító műanyagját, mert visítva csaphozrohanás lesz, miután fél liter hűtőfolyadék arconköpött, a gomba homlokonkoppanása után, és pisloghat az ember a tenyerébe
toltuk a fabiával, (ami most meglepően jól fogyaszthatott, ahogy néztem. Új hőgomba, jihá) 140-150 között végig, me már gecire untam az esőben, ködben szarozókat, egyszercsak vakuszerű villanás teríti be az utasteret, vágom ki az indexet, bedobom szélsősávba, M-osztály már rajtam, és bazmeg látod rajta, hogy belefeszül az aszfaltba (valahogy megváltozik optikailag is egy igazán gyors autó mozgása, fekvése, ha odapörkölnek neki, nem?) és mintha egy TGV gorsulna úgy ment el... Nagyon durvák ezek a szörnyetegek.
tudom,mit keresek egy fekete mercivel a külső sávban,itthon is mindenki rajtam röhögött
meg a varázslatos vételemen,hogy ráköltöttem több,mint 1,5 milliót eddig és még nem látom az alagút végét:-)
jó vétel volt,a jó vételnek meg az az ismérve,hogy elviszik azonnal
Jó.