Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek kutyázni,majd este jövök.
Az a GTR rád vár.
Azért még kell alakítani rajta rendesen,hogy lehessen kint lakni kényelmesen. Egy ajtót kell vágni a válaszfalba,festés,kertrendezés,tűzrakó hely az udvarba....stb

De qrva jó sztem. Még soha nem volt házikónk.
ennyire olcsók a pecók Pécsett? itt egy 1,5 szobás 50 nm-es panel 7 milla, és ennyi egy kertes is itt kint a mi környékünkön, 6 km-re. de azt már nagyon ki kell fogni, és nem berendezett, klímás, meg minden... ennyiért még olyat adnak, hogy foglalkozni kell vele.
Jóképű kis parasztgyerek leszek.
Már néztem tegnapelőtt.
A listámon van ez is, ha lejjebb lehet árazni akkor ezen is gondolkozom. (tavaly szeptember óta sürgősen eladó )
De az egyes számú célpont a már kétszer leárazott, a zuhatagból kiálló szikla masszivitásával másfél éve eladhatatlan: GTR (persze névreírva egy százassal olcsóbban )
majd mi kimegyünk állandóra hogy vigyázzuk a házad meg a kerted is rendberakjuk
De nagyon örülés van.
Nagyon jó út van,tőlünk nem egész 9km. Még bringaúton is lehet menni egy 5km kb.

Azt tervezzük,hogy nyarat kint töltjük. Állandóra a Bogi miatt nem megyünk ki egyenlőre.
Pellérd egy menő agglomerációs résznek számít már manapság, nem külterületnek. Ott a környéken egész komoly házikók épülnek
khmm. a hétvégi házaknak az a sajátossága, hogy nemigazán lakható életvitel szerűen. Amit Ti vettetek, az fullos. Baker még klíma is van. Ez inkább egy "kis" alapterületű kertes ház. Majd meglátjátok, milyen király este kiülni egy hideg üdítő mellé ,vagy egy hétvégi reggelen kint reggelizni.
Az út nagyon gáz egyébként arra? Csakmert, én simán kiköltöznék állandóra, ha megoldható a közlekedés. végülis, mostmár 2 autótok van.
Mért nem mentek ki örökösre? a városi cellát meg el lehetne adni... nem hiszem, hogy szerelemből laktok tömbházban x-edik emeleten...
Ma kéményt pucoltunk.
Egyébként a Bogi lányomé. Az Ő nevére lett véve,nekünk a haszonélvezet van rajta.
Ábrus, egy Bandit ? Akár olcsó is lehet...
Hétvégi házikó,de nagyon tetszik. Lesz még temérdek munka,de neg fogja érni sztem. Nyáron szinte biztos,hogy kint fogunk lakni. A Vicus nyáron nem melózik,a Boginak sincs suli.
namizu háztulajdonos?
gratula hozzá !
nyugi oda van figyelve
Az ötödiken az ürge nagyon kapaszkodik a csajba légy résen, nehogy ő is rajta legyen
ja persze
Az igaz hogy ebben is van valami.
Remélem hogy jó értékeid lesznek és közlik veled hogy: "félreértés volt az egész és önnek nincs is semmi baja. Nyugodtan igya meg az összes sört és csak az egyik kezét használja."