Azért még kell alakítani rajta rendesen,hogy lehessen kint lakni kényelmesen. Egy ajtót kell vágni a válaszfalba,festés,kertrendezés,tűzrakó hely az udvarba....stb
ennyire olcsók a pecók Pécsett? itt egy 1,5 szobás 50 nm-es panel 7 milla, és ennyi egy kertes is itt kint a mi környékünkön, 6 km-re. de azt már nagyon ki kell fogni, és nem berendezett, klímás, meg minden... ennyiért még olyat adnak, hogy foglalkozni kell vele.
Már néztem tegnapelőtt.
A listámon van ez is, ha lejjebb lehet árazni akkor ezen is gondolkozom. (tavaly szeptember óta sürgősen eladó )
De az egyes számú célpont a már kétszer leárazott, a zuhatagból kiálló szikla masszivitásával másfél éve eladhatatlan: GTR (persze névreírva egy százassal olcsóbban )
khmm. a hétvégi házaknak az a sajátossága, hogy nemigazán lakható életvitel szerűen. Amit Ti vettetek, az fullos. Baker még klíma is van. Ez inkább egy "kis" alapterületű kertes ház. Majd meglátjátok, milyen király este kiülni egy hideg üdítő mellé ,vagy egy hétvégi reggelen kint reggelizni.
Az út nagyon gáz egyébként arra? Csakmert, én simán kiköltöznék állandóra, ha megoldható a közlekedés. végülis, mostmár 2 autótok van.
Hétvégi házikó,de nagyon tetszik. Lesz még temérdek munka,de neg fogja érni sztem. Nyáron szinte biztos,hogy kint fogunk lakni. A Vicus nyáron nem melózik,a Boginak sincs suli.
Az igaz hogy ebben is van valami.
Remélem hogy jó értékeid lesznek és közlik veled hogy: "félreértés volt az egész és önnek nincs is semmi baja. Nyugodtan igya meg az összes sört és csak az egyik kezét használja."
De qrva jó sztem. Még soha nem volt házikónk.
A listámon van ez is, ha lejjebb lehet árazni akkor ezen is gondolkozom. (tavaly szeptember óta sürgősen eladó
De az egyes számú célpont a már kétszer leárazott, a zuhatagból kiálló szikla masszivitásával másfél éve eladhatatlan: GTR
Azt tervezzük,hogy nyarat kint töltjük. Állandóra a Bogi miatt nem megyünk ki egyenlőre.
Az út nagyon gáz egyébként arra? Csakmert, én simán kiköltöznék állandóra, ha megoldható a közlekedés. végülis, mostmár 2 autótok van.
Egyébként a Bogi lányomé. Az Ő nevére lett véve,nekünk a haszonélvezet van rajta.
gratula hozzá !
Remélem hogy jó értékeid lesznek és közlik veled hogy: "félreértés volt az egész és önnek nincs is semmi baja. Nyugodtan igya meg az összes sört és csak az egyik kezét használja."