Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el lehet akadni bármivel ha a helyszín jó hozzá
A honvédségnek sikerült Ibrány mellett egy PTSZ-el is elakadni. Egy másikat küldtek érte, hogy kihúzza.
az összkerék meg szart se ér, ha nincs rajta nagy bütykösrücskös gumi.
Be is mentem. Nem mondtad, hogy rejtvény is van
Nem olvastam el a kommenteket, de az a gumi nem tűnik acélos téliguminak... nyárival meg baxhattya.
Az én háccsóhajtásúm télen a legkisebb lejtőn se akar felmenni nyárival, télivel meg még nem volt gond. Hólánc van, de még nem kellett feltennem, csak 1x, akkor is a nyárigumira de azzal is felment.
Elment a meghívó
mlaszlo netcom hu
Adjál mailcímet
Köszi, azom még nincs Ncore-on elég jól ott van minden, de állandóan seedben kell maradni, az néha nincs meg, és akkor baxkodnak miatta Mostanában sokat töltök Pirate Bay-ról, az jön mint állat, de ott nincs hungarista nyelvű cucc.
Bolond
Tulajdonképp bírom a csajt Ilyen testtel és hangal nem kis bátorság kimenni a színpadra
Én ennél jobban énekelek, meg jobb seggem is van, mégse mernék kiállni
Ha kell tudok küldeni a carpathiansra is. Állandó free leech, 35000 tag.
Valakinek egy szörny esetleg?
bementem, kösz.
Nem tudom mi a bajod vele? Tele van vele a júúútyub egyik jobb mint a máásik Tudtam hogy osztatlan sikert fog aratni....
Mi a bajod vele ebből látszik a zsírdísznót is meg lehet tanítani mindenre csak énekelni nem
személyótó opel ami sosekopel addig ment mint a csoda béjemvéterepjárouikszdrájvrendszer
Ez irtózatos még sose láttam...
Várok még 1-2 órát hátha melegszik az idő!
Rápillantottam az itthoni időjárás jelző állomásra 2.2fok és azt mutatja melegszik!
Én megyek most
Éppen lehetne csak benne van hogy felszórták az utakat a hó miatt és az most ott figyel a száraz aszfalton.
De ésszel meg lehet próbálni bár baromi hideg van még ehhez. (itt most pl: +1'C )
Valaki ma gondolkodott rajta hogy megy egy kört?
Én igen csak félek zakó lesz a vége :)
Köszi.