Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi ő jobban viseli.ma egész nap pizsibe van és élvezi a dolgokat.csak engem zavar a semmittevés.
Dràga József... mél ment.
A láncnak akkor van vége ha megnyúlt vagy elszakadt. Hogy mi látszik rajta az mindegy.
Köszi, tetszetős darab de nem szeretnék méltatlan lenni hozzátok így a 90-100 Le a megcélzott érték.
Nyugi lesz ez még így se, jövõ héten itt a nyàr
Asszonyka megvan?
Asszem az a gyűrűn belüli kenőanyag,és ha az kijön az gáz. Persze lehet,hogy rosszul tudom
Ha dobsz egy e-mailt,van itt pár ábra,leírás róla. Igaz japánul.
Akkor ez lesz az.
Skacok itt a fényképek közt volt egy hozzászólás miszerint ha a láncon megjelenik a barnás trutyi (rozsda szerű valami) akkor annak a láncnak közel a vége?ez tényleg igaz?

nem akarok láncot is venni!
áááááááááááá többet nem rakok be palacsintatésztát a hűtőbe! olyan lett mint a fos és inkább kib.sztam a klotyóba

Amúgy semmi különös.ítélet idő volt ma és az egész nap haszontalan volt.útálom az ilyen napokat.
Akkoraz lesz 1hx. És a régi vázas,nem a deltabox
Az erdész ösmerösömnek ilyen vot .Sok jót nem tudod rola mondani . Tavaly el is adta - 2005 ös volt neki . Zsír állapotu volt pedig .
De élsz az is valami
Hàj béb Mizujs?

Nincs ebbõl probléma csak szívom a vérét
Délután 2 után értem haza, 9h helyett .
Halló... Basszátok meg... Én is dolgoztam este, de max 50cm hó volt a szűz úton. A 6-os boltokat 8-kor raktam le. De ez ami ott van,,,,
elmentem palacsintát sütni!
na ezért veszélyes ez a gyűjtemény!

Szia drága!
Igen erre!
Bolondgyerök
A legelső fzr 250 el azonos amibe még nem volt exup sem! teljesítményre kb azonos!1hx motor van benne és ha jól tudom akkor az első fzr ben is az volt!Ha mégsem akkor bocs a hülyeségemért:)