Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Uraim! Kollega ,Te Ősszel vetted a motort,ilyenkor első teendők olajcsere,gyertyacsere,ellenörzés,légszűrő ellenőrzés. Ha fél-egy évnél többet állt karbitakarítás! Az akksit ha rendesen feltöltöd az még sem tekeri rendesen kuka.Minden előző tulaj azt mondja minden ki van cserélve,szezonra felkészítve,fele se igaz.
Reggel csak bementem dolgozni, délután meg csak haza kellett jönni valahogy. (ez 2x7 km)
Ha gyenge az akksi, akkor indítózás alatt leesik a fesz 10V alá is, és a gyújtás nem lesz elég erős. Ha nem indul, próbáljátok betolni inkább, vagy bika nagy akksiról.
Sziasztok! a helyzet az, h múltkor mikor beindítottam a mocit, kb 3 henger mehetett, mert szívató nélkül nem akart járni. ma frissen töltött akksival is csak kb fél-egy másodpercre beröffen, de amúgy semmit nem akar csinálni. gyanakodhatok arra, h a gyertyák kifingottak, vagy egyéb másra? meg azért nyiszitoltam, indítóztam egy darabig, az árthat az önindítónak?
A hálózati villanyszerelők derekasat oráloztak arra felétek
Én végeztem ilyen melót, csak telefon oszloppal, és 20 évesen, akkor buli volt
Én is ilyesmire emlékszem, akkor jó van. Quadot vigyek?
Látom, te is lexartad a figyelmeztetést, hogy ne induljon el útnak senki, akinek nem életbevágó...
Nálan is van hólánc, egy 10m hosszú 5T spanifer, meg néha lapát is, ha hóban indulok el. Pécs felé nem lehet viccelni, megxoktam már.
Hogy gyöttök....
ott volt az, csak betemette már a hó
Amikor jöttem haza tegnapelőtt, mint utólag kiderült mákom volt mert előtte egy órával le volt zárva az út Nagyvenyim felé.
Mikor én jöttem haza, az M6-os felüljáró utáni körforgalomból kihajtva egy kb egy km-es szakasz van (aki járt már nálam az ismerheti) amit mindig befúj a hó ha ilyen idő van. Nos ott most a lejáró után a lejtőn durván átfújt a szél és ~30 centi hó volt az úton össze-vissza járva. Ebbe tologattak (próbáltak) vagy 6 autót amik persze már nyakig elásták magukat. Én mikor jöttem, útközben felvettem egy fiatal srácot aki az út szélén gyalogolt két bazinagy táskával, Veszprémből indult el előző nap. Nem kellett sokáig menni amikor telefonált az apja hogy átjutott Nagyvenyimen és épp jön át az M6 felüljárón. Láttam is hogy jön egy kék SX4 majd megáll, a srác átszállt és beálltak mögém. (a Nagyvenyim utáni faluban laknak, kb 7 km)
A felüljáróról lehajtva megálltam a már említett kínlódó elásottak előtt és vártam hogy boldogulnak-e, de persze nem mozdult semmi. Ekkor kiszálltam hogy megnézem mik a lehetőségek és láttam hogy itt én leszek a megoldás kulcsa. (mint eszközökkel felszerelt mentőegység )
Megyek vissza a rönóhoz, amikor mellém áll a kék SX4 és kiszól a srác apja: "mehetünk nyugodtan, el lehet közöttük férni, idefelé is simán át tudtam jönni" mire én közöltem hogy: lehet, de én úgy gondolom hogy ők sem annyira akarnak maradni.
Erre felhúzta az ablakot és szó nélkül elindult lefelé, én meg felvettem a téli kesztyűm a csomagtartóból, kivettem a hólapátot és a 4 literes öblítős flakont (ami tele van murvával) a hátsó ülésről és magamban vigyorogva (nyilvánosan nem mert qrvára fújt a szél) lesétáltam a szerencsétlenkedőkhöz. (a mögöttem álló kocsisorból talán ketten jöttek oda még segíteni)
Kb fél órás küzdelem után kiásódtak és kitolódtak a szerencsétlenül jártak majd mehetett mindenki a dolgára. (bíztam benne hogy látom még valahol útközben az árokban a kék Suzukit de nem volt ott)
Nagyon össze vagy szakadva, Zsóti, iszol te rendesen?
Mit is beszéltünk szombatra? Péntek estére már volt egy kis gond a fejjel...
Nagyon..... még fexem....
Ezt má nehéz alulmúlni
Na menjetek már
Én is beteszem akkor 2 kedvencemet: egyik másik
Másnaposság?
Örüljéééé, ismét egy unikum

http://youtu.be/BghKbwIg4_o
Ez se rossz!
A terepjárózás is tudomány... én, mikor védtem a hazát (a gaz imperialisták már akkor el akarták foglalni ) akkor egy ilyennel a hülye tsz-es őrmester behajtott lendületből egy iszapgödörbe, jól el is ásatta, kerék nem láccott ki, azt akarta, hogy a kopaszok csörlőzzék ki.
Erre beült egy öregebb sofőr gyerek (civilben traktoros volt) és 2 perc alatt kijött vele mi meg hanyatt röhögtünk, őrmester égett.
Na erre varjál gombot!

Madam Xotic
Hallod, ez valami félelmetesen idegbeteg játék Nem is quad még, de már nem is motor, irányítása mindene köztes Cserébe megy mint a pusztulat

http://www.youtube.com/watch?f...
Épp nemrég nézegettem a hirdetést!