Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van esze odaadja.

Vagy kéne szólni Pupunak,beszéljen vele Ő is. Sztem jól alkudna.
Fát metszeni készülök vele. Sajna a körtefák 4 éve gondozásmentesek voltak,így kb 6-7 méter magasak lettek. Azokat csapatom le 3-3,5 méter magasra. Meg a többi fa is nagyon megindult felfelé.
Durva.
Akár még erdőirtást is vállalhatsz vele.

Láttam persze. Az a baja hogy drága-öreg és nem egy alkatrészellátott valami. Ha 5-600e körül adnák akkor esetleg elgondolkodnék rajta.
Ha normálisabb lesz az idő akkor megtámadom még egyszer a GTR-t, hátha azóta értelmesebben lehet beszélni az emberrel. (kollégám megcsinálja a forgalomba helyezést)
BMW-k kihúzva.
Tescoba utolsó darab 17000ft Akcióban.
Világos!

Ez nekem álom marad. Először is nem vállnék meg a Frétől,másodszor nem tudnék/szeretnék kiadni ennyit motorra,amibe ezek kerülnek( normális állapotban).
Ők meg az én szívem csücskei
http://www.youtube.com/watch?f...
Nálunk 86-87 volt királyságos pesten akkor 11évesen megélni akkora havat azóta sem láttam csak így a tévébe
Te, fiatal? Én is mindig azt hiszem magamról, de sztem tévedünk

Felénk 82 körül volt hasonló, napokig el volt vágva Békés és Csongrád megye. Emléxem, gyalog mentünk a főúton a városban, derékig érő hóban, akkor jó buli volt, 15 évesen
Úúúúúú, Pestám, ott komoly a helyzet Nálunk napos tavaszias idő van, a hótól eltekintve az olvad, mindenütt víz van - itt majd a Tisza miatt kell aggódni.
Ja a lényeg az hogy fiatal vagyok de ilyenre télen még nem emlékszem én sem
Nme rég jöttem be Neki álltam cserepet rakni a tetőn ami Hírtelen ment ! Nem messze meg éppen a fát darabolják ami rá dölt . Bár én fiatal vagyok de az Öregek azt mondták az Utcán hogy volt már hasonlo víhar itt de Télen ilyen ítéletidőre nem emlékeznek .
GW is az.
Ámérikai modell
Hű de kemény!
Most kb egy fél órája kicsit csillapodott a szél . De ostromoltuk a 100 at bőven . Ez az Asszony háza elötti kép 3 m -es a hó +/- 10 cm elviekben ott egy ut van
Hát ez elég alacsony padlós busz.
Itt már erősen olvad a havacska kaptam is a nyakamba a tetőről 1 adagot. Persze a hülyegyereknek pólóba kell rohangálni 80km szélbe de hát tudjuk nem vagyok 100as (igen volt rajtam nadrág meg cipő is )