Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a csődarabot kicsit el tudod mozdítani. nekem 1 hüvelykújam bánta a mostani cserét rábakkroltam a kalapáccsal csúnyán
nálunkis,de éjjjel bekeményit.reggel nyolc kilenc tájban megmár olvad
de akkor nagyon elkell találni?mert bentvan aza csö darabis.énmég nem probáltam,de akkor már igy fogom.kösz.
én kalapácsot fogtam és 1 kis vékony rudat és kiütöttem
A nagyfeszültségű távvezeték nem egy szálból hanem több sodronyból áll, amik között a töltés vándorol el a távvezetékről. (koronakisülésnek hívják, ez veszteség)
Ilyenkor a levegő "rezeg" a vezeték körül.
A trafó lemezei meg..... villamosgépszerelő lennék, vagy mi a szösz.
üdv,szerintem valami ilyesmi szerszám kellhozá.lassan enyémbenis megérik a csere.
hali
Hali fiatalok.
a trafó a mágneses mező meg a vasmag miatt zizeg(kicsi rés van a lapok között, hiába sajtolták mint állat), de hogy a vezeték mér, arról sejtésem sincs.
Nekem sem volt drága mivel a gázpalackok spanival vannak rögzítve a palettákban és ha elhasználódnak akkor ki kell cserélni őket.
Én úgy tanultam annak idején (voltunk a BME laborjában bemutatón anno) hogy a 20kV/cm csak száraz levegőn, laborkörülmények között érvényes.
A kinti olyan amilyen légköri levegőn ez kb 10-12kV/cm lehet. (azt mondta az öreg fószer hogy párás levegőn meg azért zizeg a trafó mert így szól hogy húzzunk onnan a picsába mert agyonqr )
ja és itt egész nap hétágra sütött nap és szélcsend volt. Olvad mint az állat, tiszta sár minden.

Én is felpattintottam egy kemény 350 Ft-os félédes valami szar vöröset, meg nyitottam hozzá egy spáros kólát. Fő a minőség !
elkopott a spáros kóla, és a bor bő háromnegye. az utolsó pohárhoz kénytelen voltam egy kokakólát bontani, mert olyan maradt. micsoda pocséklás a drága kólába a gagyibor
alig birtam,kikeveredni a pincéhez borért!1,5 m -es hófuvások.demegérte!
Üdv,
FZR600 hátsókerékcsapágyakat hogyan lehet kiműteni?
Egyszer már megcsináltam pár éve, de most nem megy sehogysem.
Kösz: Blueboy
Ez meg a munkatársamé:Honda TRIKE
Tom, a levegő átütési szilárdsága 20kV/cm, tehát 2 centire már bőven jó vagy párás időben nem árt növelni a távot, meg sok cigó nem tudja, hogy a vasfűrész vezeti az áramot csak akkor jönnek rá, mikor le akarják vágni a trafót
Egy nagyfesz vezeték (a 120kV) lekapcsolás után órákkal is agyonbax az nem játék.
A spani ötletet a teheratósoktól vettem, ők is azzal húzgálják 1mást
És tök olcsó, a 10m ára kevesebb, mint egy xar teszkós 3m vontatókötél, és kisebb helyet foglal, meg nem szakad el.
engem a hideg kiráz a villanyvezetékektől. mikor nagyfeszültségű oszlop közeléban vagy párás télies időben oszt halloz azt a zizgő hangot... nekem a hátamon feláll a szőr. Ezek meg KÖf-ön (22 kV) még feszültség alatti munkát is végeznek. 1 méteres gumikesztyűbe mint az állatorvosok, hosszú bottal pitiszkálják a pitiszkálnivalót. pff.
ezekszerint a multkor beindítottad, járt egy kicsit, de a szivató visszatolása előtt leállítottad. Kaptak a gyertyák rendesen nyálat a dús keverékből, mostmeg áltukban szépen rájukkövült. a gyertyát érdemes lenne megpucolni.
Áááá, már múltkor amikor esett az a sok hó már akkor is lefújtam a menést, pedig nem volt ilyen rossz a helyzet.
A spanifer tényleg jó ötlet mert nekem is van itthon pártízméter belőle.
Én csak a kötelet szoktam hordani de ez tényleg jobb.
Hóláncot meg a rönóra már nem vettem de a fordra veszek.
Ja, bocs, azt hittem, Lmentél Pécsre - bár az fontos.
oké, köszi :)
Máshova persze nem indultam volna el.