Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki reklámozott matricát.Engem egy garnitúra érdekel.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Havernak is ilyen van és hozzá füzödik a legkisebb fogyasztási rekordom...Kimentünk a Tátrába túrázni ketten,én Z750,ő bandit 1200.Nagyon ritkán motorozik ezért utazó:110 max120(ez volt életem leglassabb túrája )Na de ilyen is kell Mindkettönk fogyasztása szinte egyformára jött ki:4.6-4.7L!/100km.
2001-es a Bandit és nincs benne 10.000km!A gyári Michelin Makadam gumik vannak rajta.
nincs hozzá értelmes áron bontott cucc
ez a bandit azé jó, mert ugyanaz mint a kései gsx1100f-ek azoknál meg 300ezer körül max hengerfejfelújítás van
lèptem,hali
Mentem éjszakára.
Köszi.
Sok szerencsét holnapra!
Jó éjt Urak!
Remélem jó helyre került.
Rég volt, nem sokat mentem vele.Rengeteg munka van benne. Becseréltem a mostanira,Ábrus segedelmével.
Annyit tudok még akkorról hogy a főnök adta ajándékba a keresztlányának mert a kiscsaj meg volt veszve érte. (aztán nem tudom mi lett)
szerintettek mennyibe fájna,egy elsö teló rúgó? bontott!
szèp!
Tudsz valamit a Kis Fréziről?
Jé! Ez meg az én kis frézim volt.
klassz!nekem 1-apriliámvolt,azis tekert 170-180 körül.elkezdet gyengélkedni, és ment a piacra.
üdv, a mai szerzeményem.
sok sikert hozzá,csak keményen!
Én is tudom, épp ezért megyek már holnap.
És ez meg Pakson van. (azaz nincs messze)
én nem izgulok,de ha szép és jó,akkor 550-580 között nagyon jó vétel
Holnap egy látogatást mindenképpen megér, aztán ha olyan a helyzet akkor még akár készpénz is előkerülhet. (az a jó benne hogy nyugodtan otthagyhatom gondolkodni mert itt van tőlem ~15km-re, bármelyik pillanatban visszamehetek )
Olyan nagyon azért nem kell izgulni.
link