Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt kell megvenni 600-ért!
Persze hogy lehet, nincs annak semmi baja.
Szerintem inkább vedd meg a Banditot, mint a 80 ezret futott Kawasakit!Éljen a SUZUKI!
Szerintem lehet de azért kérdezd meg a benzinkuton biztos ami biztos!
jól hangzik (visszakeresem, hogy milyen motorról van szó )
Nos akivel tegnap beszéltem az tényleg egy tapló de nem ő a tulajdonos.
A tulaj eltörte a lábát 8 hónapja és még mindig mankóval jár, ezért eladó a Bandit. Az asszisztens meg csak azért kellett mert a gazda egyedül a garázsig is nehezen tud elmenni, nemhogy a motort kihozni.
A gazda negyvenvalahány körüli nagyon barátságos és normális fazon, a gép pedig az első gumitól eltekintve tökéletes. 29e km van benne, sérülésmentes és nagyon szép állapotú, Arrow (komplett) sportrendszer van rajta de adja hozzá a gyárit is ha kell.
Mondta hogy a szervizkönyve is megvan még valahol ha nagyon kell, ő a második tulaj de ismeri az elsőt is (falumbeli ha jól értettem)
Az árat kérdezve (nem voltam tahó) egyből mondta hogy figyelj ha elviszed akkor 600e a vége. Szóval rendkívül jó ajánlat, épp ezért alig várom már hogy hívjon a kollégám hogy intézik a GTR-t vagy nem, ha nem akkor ezt megveszem. (lezsíroztam hogy ez péntekig nem adódik el)
Sziasztok!

A motorolajat, amivel 20 km-t mentem, leengedtem egy olyan kannába, amiben kb. 2 hete benzin volt. Ezt az olajat lehet még használni később? Nyilván a kanna üres volt.
éés?
ééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Nem mindenki. Volt aki motort nézni volt.
Látom mindenki dolgozik!
Hali
Nagyon nagy!
Szerencsémre, ilyennel nem hozott össze a sors!
Wooow
sajnos a bűvös 60 le felett van,számodra így felejtős
Mondjuk lehet hogy épp a papa kereste meg rá a lét a keverővel 25 évvel ezelőtt.
Mondjuk a háttér nem épp a legjobb.
jó reggelt !
a háttérbe a papa a keverővel
Nézd csak mit találtam az éjjel papa!
Ilyen szép állapotban mostanában nem is láttam motort.