Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Einhell BT-AC-230-24
Igy helyes!
Á, a sajátomat se tudtam, IBM, és már torrenteztem le hozzá tört szerviz programot is, de nem lett jó elbaxtam vele 2 délutánt, óradíjban az kb. 24 nettó aztán szereztem Kínából, 4 ezer alatt lett új
nah akkor meglesem majd ami motor van nekem az mekkora. mert nekem meg motor van itthon
Mennyié tudnál ha kell hozzá akksi
Einhell BT-230-24 kompresszor.
Házilag ezt vedd inkább. Minden van rajta ami otthon kel./olcsó
Ehhez a pézhez tegyél, és végy a teszkóba akcijóst

Eleget tárgyaltunk itt erről, nekem is ilyesmi van, kell még egy buzi erős motor hozzá, tartály, nyomáskapcsoló, és máris 30k felett vagy

Otthonra elég a kisebb is. Nekem a kútfúróhoz kell, és kaptam, szóval jól kijött az ár
Hali csövi!
Te vagy az emberem!

Kell mind a 4 fajtából / Az egy garnitúra/ kb mennyit tudsz szerezni és milyen árban?
ááá,azt hittem megoldod nekem
Hali
Ird be a keresőbe:yamaha fz6
Ott sok hasznos információt találsz!
Nehéz ügy. Az akksi elektronikájában van egy írható memória, oda tárolja el, hogy hányszor volt töltve, meddig sütve, stb. mindent, és ez alapján engedi az élettartamot (ugyanúgy mint a projektorok lámpája)
A régi (15 éves) IBM-ekhez még adott ki a gyár egy progit, amivel lehetett a számlálót resetelni, manapság nincs ilyen, vagy csak a márkaszerviz fér hozzá (vegyen újat a paraszt, az mindenkinek jobb ) kínából a legtöbb féle akksit megkapod 20 USD alatt, már nem is érdemes xarakodni vele.
Ilyen patentok vannak itthon ha kell Feribátyám. Egyébként bőrdíszmű kellék boltban lehet kapni, elvileg tudok szerezni bármit régen ott dolgoztam, haverom meg még mindig.
Laciii. Te mint hozzáértő. kompresszor ez jó valamire? mi kő hozzá hogy legyen itthon kompresszorom?
Yamaha bőrkabát :kit érdekel?
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
Most vásároltam 1 2008/10. havi Yamaha FZ6-N-t. Szezon előtt leszeretném cserélni az olajat és az olajszűrőt. Sajnos a gépkönyvet és a szervízkönyvet nem kaptam meg. Kérdésem lenne, hogy milyen olajat és milyen olajszűrőt érdemes hozzá venni?

Válaszotokat előre is köszönöm.
a garanciával befürödtem,mert egy kereskedőtől vettem,aki a delltől vette...a kereskedő már nincs,így futáros garancia sincs...
hogyan lehet ezt az elektronikát kijátszani?mert ha beletették ki is lehet venni
ELVILEG én is tudom, mit mondanak az akksira, de a gyakorlat, ugye... pár db átment már a kezem közt

Nem értem a garanciádat, már sok éve helyszínre megy a futár érte, és hozza is, ez benne van az árban... bár az akksira mindenütt csak 6 hó-t vállalnak, pont, mert könnyű szétbaxni.

Ui: különben elárulom a titkot: az akksi nem megy tönkre, az elektronika veszi vissza az élettartamot fogyasztói társadalom, ugyebár, vegyé újat - ezt biztonsággal indokolják, mert "elvileg" a használt cella nem úgy tűri a töltést
Van itt a dobozban pár db akksi, a notesz már nem megy róla csak pár percet (kb. 4A fogyi) viszont a 10A reflektor izzó világít vele teljes fénnyel, ha direktben a sarura kötöm gecik ezek
Valakinek egy ilyen?
háát, azéé. nekem az emachine 2,5 fél évet ment mikor eladtam 40 perces akkuval
Hát te tudod... én, ha régóta ilyenre vágynék, és kényelmes túramotor kéne, két személyre, dobozzal, nem hiszem, hogy mást vennék, mint A boxert
A döntést nem mindig a józan ész alapján kell meghozni (vagy épp az alapján venném a boxert, nem az FJR-t , annyi túrázó mind nem lehet hülye)
Hali fiatalok!
Kérdésem lenne : mi a nevűk a képen látható dolgoknak és hol lehet ilyet rendelni,vagy szerezni.

Az egyik ,régen a bőrkabátokon volt patant !
azért vettem li-polymer akksisat,mert annak mindegy,rá lehet tölteni...Elvileg ez a laptop olyan,hogy érzékeli a hálozati töltést és kiiktatja az akksit belőle...
akkoriban ez egy kurva drága szar volt
be is nyalattak a 3 év garival:igaz,hogy van rá,de vigyem fel pestre,hagyjam ott 3-4 napra,majd menjek el érte
Ha töltőn van, és úgy megy egész nap, akkor akksi=félév mindig le kéne meríteni, de kinek van kedve gecizni vele?
A legjobb, kivenni az akksit, ha 230-on használod, és csak akkor berakni, ha kell, de ez is xarakodós.
Na akkor iszom rá egyet azt eldöntöm
nekem a dell 9 cellás lítiumos akksi 2 év alatt:
8 óra használatról 25 percre csökkent az élettartam...
mondjuk napi 16-18 órát megy is...