Van ez a 4 darabos patent, meg ez a 2db-os összenyomható szegecs.
A patentból kell 100? Ez a honlapjuk itt vannak irányárak de a patentot nem találtam meg...
Sajnos a belépő korosztály (95-) is abban az ársávban van amit már csak vicsorogva fizetnék ki. (és akkor még ott a ráqrás lehetősége is gyári alkatrészekkel) De hidd el, azért még sokszor eszembe jut hogy mi lenne ha mégis..........
Nem vállalnám be, a sajátot Kínából rendeltük, de kellett 20 db, ahhoz hozzácsaptuk az enyémet, és 1 hónapig jött... egy haver intézte, aki használt notikat újított fel, és adott el.
A Vaterán érdemes keresni, sokan üzletelnek vele, én is ott vennék, ha kéne. Sztem nem éri meg rákölteni 6-7 ezret egy 15 ezres notira.
Nekem mobilom volt olyan akksival, hogy addig bírta, amíg a benti töltőről kivittem az autós töltőre akkoriban nagy péz volt még (94-ben)
de köszönöm
A patentból kell 100?
Ez a honlapjuk itt vannak irányárak de a patentot nem találtam meg...
Mi az FZR/FZ veteránkedvelő társulat vagyunk.
A Vaterán érdemes keresni, sokan üzletelnek vele, én is ott vennék, ha kéne. Sztem nem éri meg rákölteni 6-7 ezret egy 15 ezres notira.
Nekem mobilom volt olyan akksival, hogy addig bírta, amíg a benti töltőről kivittem az autós töltőre