Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam ma egy lindés kamiont. mindössze 5 "palackot" szállított, de az az egész szerelvény hosszában végigért. egy-egy palack olyan 15 m hosszú lehetett. olyan volt mint amit a fűtésszerelők használnak, csak bitangnagyba.
egy sárga jelölésű, míg a többi zöld volt ha jól láttam.
Sziasztok!
Pedig az átlátszó üveg megéri a felárat
Sajnos nincs pénzem elnyomott vietnámi gyerekek által, pincében kézzel faragott, arcfelismerős nyitású prémium nyílászárókra űrtechnikás vasalattal és átlátszó üveggel, így sajnos nem hinném hogy én lennék a célcsoport nálad.
Tudom semmi közöm hozzá,de nekem a GTR jobban tetszik.
GTR
A legütősebb (az én szempontomból) a teljes idomzat (és nem csak burkolat hanem tényleges szélvédelem) a kényelmes-túrás helykínálat és a dobozok. A kardántengely szintén nem utolsó szempont (lásd. BMWk)
jól van,jól van,remélem egyszer végre valamit tőlem is veszel,szeretem az ilyen embereket
Most jut eszembe, hogy a szembe szomszéd is árul valami Banditot, csak nem mondtam, mert eddig ilyen beburkolt túraizéket nézegettél... sztem az övé kisebb, kék, és valami 2004-2006 körüli. Nem tudta eladni, aztrán rájött a tél... második éve lakik itt, de menni még nem láttam vele

A két gép közül a GTR (mi is az, link?) mellett igazán CSAK a doboz szól - megér annyit az? cserébe sokkal öregebb, ismeretlen életű, és bő 2x annyit gurult.
Kollégám most szólt, 35e-ből intézik az egészet.
Rendben, köszönöm a választ! :)
Ha végre megjön a kollégám válasza a forgalomba helyezésre hogy menni fog, akkor holnap tépek le kipróbálni a GTR-t (persze ha nem szakad az eső) és ha olyan mint amilyennek gondolom akkor megveszem. Ha mégsem akkor hazafelé jövet bekanyarodok Kisapostagra Banditát venni. Kb. ez a menetrend.
Nem lenne pofám lejjebb menni. (meg látszott hogy el is hajtana)
Nagyon normális volt és egyből levette az 50-et de mondta hogy ez tényleg a legalja.
Az idom nekem sem tetszik de csak számít valamit a szél ellen.
Most én is ott tartok hogy:
GTR:
-97-es évjárat
-72e km
-Belga szervizkönyv
-jó állapot apróbb hibákkal
-kiváló szélvédelem
-gyári csomagtartórendszer oldaldobozokkal
-98 Le
-kardántengely
-28L-es tank
-baromi kényelmes az utasnak is
-hülye gumiméretek
-az asszony meg van hülyülve érte mert bordó
-v.ár: 600e
-forg.h: ~100e
-olaj,gyertya, akksi, fék és villaolaj olaj,stb. ~40e
össz: 740e
VS:
-2002-es évj.
-igazolt 29e km
-98 Le
-nagyon egyben van
-normális tulajtól van
-gyenge szélvédelem
-csomagtartó és doboz nincs
-első gumi kopott (bár szerinte még elmegy, dehát én sem tegnap kezdtem)
-v.ár: 600e
-átírás: ~70e
-dobozok: 100e
-e.gumi: ~23e
-műszaki v. :12e (májusban lejár)
-olaj+stb: 15e
össz: 820e
Szóval nem egyszerű.
és persze 570-ért
én is a szuzut venném és így idomosban,mert a szél védelem nagyon jó dolog
A szivedre hallgass! Tied lesz és te döntöd melyiket.
Később ráérsz meditálni
ez naked-ben igazán szép, ez az idom számomra kicsit gnóm (tudom, nem nekem veszed ) de biztos örök életű, kevés km, bevált.
Nincs egyszerű dolgom azt elhiheted.
Ne félj most már nem kell tolni csak kapaszkodni hogy le ne szakadj róla!
Ááááá! Az enyém kivételes eset volt ,ezek a nagy gépek elnyűhetetlenek!
Csak 72e. (Suzuki hát, aztán meg majd tologathatom én is )