Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanúsíthatom hogy tényleg ilyen vót!
Pubertás* korú, rövidítve

*a serdülőkor olyan fejlődési szakasz, amikor a gyermek szervezetében a felnőtté válás lépcsőfokait jelző fizikai változások mennek végbe.
A serdülőkor folyamán mind a fiúk, mind a lányok testsúlya és magassága is erőteljesen növekszik, és verejtékmirigyeik is ebben az életkorban válnak aktívvá.
A lányok szervezetének serdülőkori változásai a másodlagos nemi jellegek, azaz az emlők, valamint a szemérem- és hónaljszőrzet kialakulását és a menstruáció beindulását is magukban foglalják.
A serdülőkor folyamán a fiúk arca és teste láthatóan szőrösödni kezd, hangjuk mélyül, és nemi szerveik is növekednek.
a fiatal fejemnek elmondod mi az a pubi?
Mert te pubi vagy, renccerváltás utáni ésszel - az öregek még láttak ilyeneket vonulni Pesten április 4-én
1985
lehűti a sört.
Olyannal még nem találkoztam felénk.
Ami ilyen elrendezésű abban gáz halmazállapotú cucc van olyan 200 bár körül. A hagyományos tartálykocsik meg cseppfolyósat visznek, ott nyomás nagyon nincs (1,5-2 bár körül van a tartályban) viszont baromi hideg az anyag.
méghogy frázis az, hogy kolbászból van a kerítés, mi?
egy kila frissensült félbarnával, egy kis mustárral, és csalamádéval, egy kőbányai kísérővel
fehérek voltak a tartályok, és csak a hegyüknél egy festékcsík jelölés volt körbe.
az egyiken sárga, míg a másikon zöld szín volt.
ez szép színes volt
Nekem ez ugrott be erről
igen, ilyet láttam.
Ilyesmit láthattál valószínűleg. (általában hidrogént szállítanak benne de az piros szokott lenni, torpedónak hívják a sofőrök)
Jó éjt!
jól
mi sem

alvás, mert bármikor lehet ébresztő

háló Mindenki
Jól vagytok?
Nem. Sőt! Október óta nem is volt elindítva.

motoroztál már idén?
Én a Szutyukit venném, ha már lehet szavazni...