Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt azért kellene érezned, hogy a teló üt-e fel (az mozog 10 centit) ha nem az, akkor csak a kormány csapágy lehet, mert más nem mozog ott.
Még az is lehet, hogy kirugózáskor koppan.
Ha fel tudnád rakni közép állványra (ha volna) vagy középen megemelni, akkor ki lehet deríteni fél perc alatt.
Igen Pacito! Erre gondoltam volna én is...
Nem,de lehet számított volna egy kis segítségre,hogy esetleg,hogy tudná kizárni ezt,vagy azt!
Ki lehet nyugodtan nevetni a kis hülyét... De nem hiába kérdeztem a tapasztalt embereket...
Nem azt mondtam, hogy pontosat mondjon valaki is, csak tanács vélemény, tapasztalat...
Most télleg azt hiszed, hogy így monitoron keresztül meg tudja neked mondani valaki, mi kotyog nálad menet közben?

De végül is: vagy kormány, vagy teló
Kérdezhetnék...?

Kissé bukkanós utakon, helyeken is koppanást érzek és hallok elölről... kormánycsapágy vagy inkább telórugó gyengeség? Lehet hülyeséget kérdeztem... de ti okosabbak vagytok, én még tanulok... TŐLETEK
Szép estét Nektek!

Köszi!

Hát igazából nem tudom.
Tartok tőle, hogy egy adagra való nem lesz elég, szóval úgy 2 liter kellene.
De igazából az határozza meg mennyit tudnál postázni. Ha el kellene mennem érte már nem hiszem hogy megérni. Szereztem egy fajta olajat tartalékba, mert amíg kísérletezek az igazit nem akarom beletenni de az szerintem sűrű lesz még próbára is (mol TCL32).
Természetesen a felmerülő költségeket állom.
Sziasztok mindenki.
Szia Ábrus!

Nem úgy volt, hogy eladtátok?
Természetesen. Mennyi kell?
Neked volt valami egyedi teló olajad jó ólcsóért.
Van rá lehetőség hogy kapjak belőle 1-2 litert?
Szép darab...
A próféta szóljon belőled!
Na most lépek! Köszi mindent.
(be izzítom a fűnyírót.)
Nem hiszem hogy nagyon kaki volna
Nem slickezek annyira nem akarok már döntögetni metzeler sportec m3 nagyon bevált és olcsó is azzal tudok majrét radírozni de most már a túra gumik felé nézelődök pl metzeler Z6 Z8
Egyébként,akkor lez gáz,ha xar lesz a vas,én meg itt maradok paripa nélkűl!
NEEEEM röhög!
Egyébként van gumis ismerős ha kell vágott szerelve a kettő 25e!
De hülye vagyok,mert 160/60/17 Pirelli van rajta...