Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

160 után a 180ast érezhetően nehezebb volt dönteni és jobban megvezették az úthibák. De előnyére sokkal olcsóbb a gumi rá
nehezebb volt lapra rakni a motort
Miért mi volt vele a baja?
az fasza. Hidd el felesleges látványnak fasza de csak ront a helyzeten Andi ment most 160as gumival és szidta mint a bokrot 150 fasza rá.
A kis 400-on 170 van!
enyém gyárilag 160/70 18 most 180/55 van rajta 17 be. de 170rakok fel vagy vissza 160ra
160as rámegy. de ne tedd nehezbb lerakni
csak 3 éve hajtom ezt a típust nekem nagy bajok nem voltak vele 1 váltó és 1 generátor csere volt összesen ha minden igaz és nem csal a memóriám.
150/70/18-as ilyen virsli gumi van rajta hátul! Nem tudod mi a leg szélesebb ami rámegy?
Reméljük...
Gondolom azért egy pár éve hajtod az FZR-t. Azért köszi...
Igazából a meglesés sok pénzbe nem kerül Menj nézd meg és ha a szokásos átvizsgálás után úgy gondolod fasza akkor nem lehet gond
Jajj. Igazából nem vagyok otthon a témába, én csak úgy próbálok tenni mint aki szeretne érteni hozzá, de vannak nálam szakavatottabbak csak nem mondok neveket mert akkor túl elbízzák magukat
De ha kérdésed van megpróbálok a legjobb tudásom szerint segíteni.
Ezért csallak téged Nyilván jobban otthon vagy a témában mint én aki csak hajtom!
Igen ezt mondtad Külsőre szépnek tűnik.
Mondjuk Andié is az volt de a belső kicsit kukacos volt.
Enyémet úgy néz ki elviszik holnap,és ezt lesném meg! FZR 600
Mit csinálsz vasárnap? Nagyon elfoglalt vagy? Gondoltam el csallak egy kis motor mustrára!
Most igen
Haller skacok. Pupu vagy?
21 Black Jack
Helyes!Jelenleg itt 20fok van

Lassan jó idő lesz felétek és gurulunk arra 1 et a jánnyal

Jól mondod mert jól mondta