Sziasztok abban kérném a hozzáértők segítségét hogy mi az elfogadható olajnyomás érték? különböző fordulatszámnál, építettem be olajnyomásmérőt már csak azt kéne tudnom mit kellene látnom a műszeren előre is köszi.
De, el van, most hónap végén kell átadnom. (eddig tudtam halogatni)
Nagynénémék mondeója nem jött össze.
Nem gyengén b&sztak ki velem, február közepén eldöntették velem hogy kell-e vagy nem, erre én akkor eladtam a rönót úgy, hogy 2-3 hétig még használnám és úgy adom át mert akkora lesz meg a mondeó, a srác bele is ment mert még most járt tanfolyamra így mondta hogy nyugodtan használjam de lefoglalózta. Erre én vártam-húztam halasztottam hogy na még egy-két hét na még egy hét, a srác nem is problémázott rajta, tök korrekt volt.
Felmentem a múlt héten a nagynénémékhez hogy akkor mi a f&sz lesz már mert ég a pofám a gyerek előtt (négy kisgyerek őrülten várja már hogy mikor jön-mikor jön már a kék autó, képzeld szomszéd néni lesz kék autónk) mert abban maradtam vele hogy 28-án kapja meg a jogsiját és akkorra mindenképpen átadom.
Erre épp otthon volt a férje és kérdezem hogy:
-Gyuri akkor egy két héten belül meglesz az autó, mert nem tudok tovább várni, át kell adnom a rönót és nincs járművünk, mi lesz?
- Hát nem tudom még hogy lesz mert nem találtam még másikat, az is lehet hogy külföldről lesz hozva valami, szerintem nyár közepe előtt biztos hogy nem eladva a Ford. Megértem hogy nem tudsz tovább várni, persze kell autó, ha találsz esetleg valamit akkor vedd meg nyugodtan mert ez még nem tudom hogy meddig tart.
-
ELADTAM AZ AUTÓT AZÉRT HOGY MEGVEGYEM A TIÉTEKET!
MÁSKÜLÖNBEN NEM ADTAM VOLNA EL! CSAK EZÉRT BASSZÁTOKMEG! MOST MI A F&SZT CSINÁLJAK?
-Mondd a gyereknek hogy meggondoltad magad és várjon. Ha meg sürgős akkor nézz szét, csak találsz valamit, van annyi eladó autó mint a nyavalya. Vagy vársz addig amíg találok valamit.
-Azt nem tehetem meg mert megegyeztünk. Ha meg várok akkor mi a f&sszal járok addig?
-Kérd el a Suzukit apádtól. Odaadja nem?
- jó köszi akkor hagyjuk
-hát, sajnálom de látod hogy mi van, nincs időm most autót nézni
Persze én voltam a hülye már megint hogy belementem ebbe. Hónapra pontosan 10 évvel ezelőtt UGYANEZ játszódott le, csak akkor épp nem volt autóm és az Audijuk volt eladó a mondeó helyett.
Ott is vártam szeptembertől április végéig, akkor borult el az agyam és vettem meg a rönót. (tudtam hogy baromi körülményes ember de nem hittem volna hogy ez kétszer is megeshet de itt van)
Szóval most május 3-ig sos vennem kell egy autót. Nem tudom hogy milyet, csak azt hogy 650e-ig. Csak vennem kell egy valamilyen autót a f&sz kivan az egésszel.
Eddig is nézelődtem (a wagonR-től a 730d-ig) ma is benéztünk ide-oda Pécs felé (sz&rabbnál sz&arabbak vannak kitéve és tahóbbnál tahóbb kereskedőkkel beszéltem)
Holnap délelőtt megyek megnézni egyet, ha csak feleolyan mint a képen akkor megveszem és ennyi.
Egyébként javasoltam vedd fel Fegyával a kapcsolatot, ott lakik tőled 30km-re és volt ilyen motorja.
Szerintem semmi perc alatt megmondja mi van ha látja a gépet.
Köszönöm emre a segítséget és mindenkinek ki a témahoz szólt... Holnap kiderítem mert felbasz az ideg, hogy minden kis szar bukkanónál egy izmos fémes koppanás hallatszik, nem rezeg semmi azon túl vagyok emre... De am köszönöm szépen!
Azt már észrevettem, hogy amikor lökök neki egy kövéret, a telószár még előbújik vagy 5-6 cm-t, aztán ha csendesítem a gépet vissza áll...lehet, hogy szarok a rugók... gyengék...ajjj....
Ha a rugó felüt azt megéreznéd, mert odabasz , de kisebb buckáknál nem szokása. Ha álló helyzetben behúzott első fékkel nem tudod lekoppantani akkor valszeg nem az a baj. Ha a kormánycsapágy akkor meg imbolyog az egész motor. Ha megemeled a motor elejét és megrángatod az első kerék tengelyénél a telókat előre hátra kiderül hogy a kormánycsapágy jó-e.
Egyszerűbb probléma lesz szerintem. Pl elrepedt az első sárvédő és az zörög, vagy a hővédő burkolat szabadult el a légszűrőház alatt.
Nálam régebben a hűtő ventillátor rezonált be bizonyos fordulatszámon.
Na amíg arra rájöttem.....
Nagynénémék mondeója nem jött össze.
Nem gyengén b&sztak ki velem, február közepén eldöntették velem hogy kell-e vagy nem, erre én akkor eladtam a rönót úgy, hogy 2-3 hétig még használnám és úgy adom át mert akkora lesz meg a mondeó, a srác bele is ment mert még most járt tanfolyamra így mondta hogy nyugodtan használjam de lefoglalózta. Erre én vártam-húztam halasztottam hogy na még egy-két hét na még egy hét, a srác nem is problémázott rajta, tök korrekt volt.
Felmentem a múlt héten a nagynénémékhez hogy akkor mi a f&sz lesz már mert ég a pofám a gyerek előtt
Erre épp otthon volt a férje és kérdezem hogy:
-Gyuri akkor egy két héten belül meglesz az autó, mert nem tudok tovább várni, át kell adnom a rönót és nincs járművünk, mi lesz?
- Hát nem tudom még hogy lesz mert nem találtam még másikat, az is lehet hogy külföldről lesz hozva valami, szerintem nyár közepe előtt biztos hogy nem eladva a Ford. Megértem hogy nem tudsz tovább várni, persze kell autó, ha találsz esetleg valamit akkor vedd meg nyugodtan mert ez még nem tudom hogy meddig tart.
-
ELADTAM AZ AUTÓT AZÉRT HOGY MEGVEGYEM A TIÉTEKET!
MÁSKÜLÖNBEN NEM ADTAM VOLNA EL! CSAK EZÉRT BASSZÁTOKMEG! MOST MI A F&SZT CSINÁLJAK?
-Mondd a gyereknek hogy meggondoltad magad és várjon. Ha meg sürgős akkor nézz szét, csak találsz valamit, van annyi eladó autó mint a nyavalya. Vagy vársz addig amíg találok valamit.
-Azt nem tehetem meg mert megegyeztünk. Ha meg várok akkor mi a f&sszal járok addig?
-Kérd el a Suzukit apádtól. Odaadja nem?
-
-hát, sajnálom de látod hogy mi van, nincs időm most autót nézni
Persze én voltam a hülye már megint hogy belementem ebbe. Hónapra pontosan 10 évvel ezelőtt UGYANEZ játszódott le, csak akkor épp nem volt autóm és az Audijuk volt eladó a mondeó helyett.
Ott is vártam szeptembertől április végéig, akkor borult el az agyam és vettem meg a rönót. (tudtam hogy baromi körülményes ember de nem hittem volna hogy ez kétszer is megeshet de itt van)
Szóval most május 3-ig sos vennem kell egy autót. Nem tudom hogy milyet, csak azt hogy 650e-ig. Csak vennem kell egy valamilyen autót a f&sz kivan az egésszel.
Eddig is nézelődtem (a wagonR-től a 730d-ig) ma is benéztünk ide-oda Pécs felé (sz&rabbnál sz&arabbak vannak kitéve és tahóbbnál tahóbb kereskedőkkel beszéltem)
Holnap délelőtt megyek megnézni egyet, ha csak feleolyan mint a képen akkor megveszem és ennyi.
Köszi a felajánlást !
Jövő hétem jelezni fogom mert a tartalékot elküldtem a haverhoz bőrözni.
Szerintem semmi perc alatt megmondja mi van ha látja a gépet.
ha 41mm-es akkor 425ccm, 10W
2, használd a válasz gombot pls
Egyszerűbb probléma lesz szerintem. Pl elrepedt az első sárvédő és az zörög, vagy a hővédő burkolat szabadult el a légszűrőház alatt.
Nálam régebben a hűtő ventillátor rezonált be bizonyos fordulatszámon.
Na amíg arra rájöttem.....