Na röviden. A sárga haccáz : a telók nem folynak,a féktárcsák nem rángatnak,gumik jók,a lánckerék hátul nincs kihegyesedve sztem jó állapotú,hangja sztem korrekt,nem látszik füst,a venti szépen kapcsol magától,és vissza is hűti alapjáraton, Mondjuk 24 fok volt. Szépen veszi a fordulatot,sebring dob van rajta. Nem exup-os. A világítás indítás után állandó,de van egy kis kapcsoló amivel le lehet kapcsolni. A kormánykapcsoló is rajta van,de nem néztem meg hogy működik-e. Friss telóolaj,és motorolaj. kis olajszivárgás látszik az olajteknő oldalán,de nem vészes,nem csöpög. Az idomokon belül látszik,hogy voltak javítva,de sztem szakszerűen. A váz fekete színű,még megy is a sárga szinhez.
Nagyon sok szúnyog volt,megették a fele véremet,ezért pótölnom kell,jössz egy úveg száraz vörösborral.
Ezt ne vedd szakvéleménynek,mert nem vagyok szerelő. Egy kis alku sztem még bele is fér,sztem ennyit megér. Ez az én privát véleményem.
Kaptam tőle szülinapomra egy Mustang vezetést a Kakucs ringen! 450lóerő
Aztán nem engem is kitiltani innen a pcsába...
Itt a vidi amit vezettem, de majd csinálnak egy összevágottat is...
kösz szépen, sikerült kicserélni a szűrőt, meg az olajat is, kb 2250-2300 ccm-et sikerült beleönteni. holnap a gyertyákat akarom megnézni, de ahhoz sajna meg kell bontsam a hűtőt. namármost mi ennek a folyamata? meg ha kész vagyok hol töltök utána, és hogyan légtelenítsem, meg milyen folyadékot öntsek bele?
sziasztok! most engedtem le az olajat, fekete színű, és sztem egy kicsit benzinszagú. a helyére akarom tölteni a castrol actevo 20w 50-et. az olajszűrőt is szeretném kicserélni, de nem tom konkrétan hol van, a motor bal oldalán a dekli alatt?
Sziasztok!
Nagyon sok szúnyog volt,megették a fele véremet,ezért pótölnom kell,jössz egy úveg száraz vörösborral.
Ezt ne vedd szakvéleménynek,mert nem vagyok szerelő. Egy kis alku sztem még bele is fér,sztem ennyit megér. Ez az én privát véleményem.
Kaptam tőle szülinapomra egy Mustang vezetést a Kakucs ringen!
Aztán nem engem is kitiltani innen a pcsába...
Itt a vidi amit vezettem, de majd csinálnak egy összevágottat is...
http://youtu.be/nGWpf1gDIYo
Nagyon jó volt!
Ha nagyon kel valami alkatrész,kérdezz meg előbb engem:
A gyertya kivételhez nem kel lebontani a hűtőt.
Elég ha a két oldalán lelazitod,a csövek engednek annyit.
Nem mosta el, mert csak bontottam tegnap.Ma meg remek idő volt,,mára most végeztem .