Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szereztem egy szép állapotú, full működő, dobozos alcatel one touch view-t (meg egy régebbi szintén full működő blackberryt, az is érdekes cucc) Meg egy blackberry boldot. Nagyon szép telefon, bár ez hibás, de tényleg gyönyörű, és elegáns, nem hiába nyomják a nagyfiúk ilyennel
Olyan nagyon nem izgat a dolog de azért a jó k. anyjukat az ilyen tetveknek.

nézz be műmájerba első kép talán megvigasztal
Mindenhol csak a réz és alu cuccokra mentek rá és csak a garázs-fészer érdekelte őket. Házba nem mentek be sehol.
Mondta a rendőr hogy sejtik kik ezek, csak ilyesmire mennek és vigyáznak hogy csak 25e Ft-ig kártegyenek mert akkor szinte semmit sem kapnak érte ha elkapják őket. Én azért a két hosszabbító mellé hozzácsapok egy búvárszivattyút és valami szerszámgépeket is, mikor megyek feljelenteni. (Pécsen voltunk és apám jött le délután kárszakérteni)
új dájhárdot nézem szinkronosan
picike vihar van nemtok aludni
Én hozzászólok.
Valószínűleg tegnap éjjel betörtek itt a környéken. Nálam kezdték: szétbontották a dróthálót és a fészerből ellopták a két 20m-es hosszabbítómat (a fűnyíróst, mondjuk elég sz&r volt már de azért a k.anyjukat)
A fűnyírót-kertitraktort-permetezőt nem vitték el (mondjuk nem is csodálom)
A fészerem nem zárható, bár nem is tartok ott olyasmit ami igazán értékesebb lenne (az mind a garázsban van)
Utána végigmentek még vagy 6-8 házon itt sorban, a szomszédomnak letekerték a két kábeldobról a kábelt és úgy vitték el. Kiborogatták neki a búzát is mert szükségük volt a zsákra, ebből is látszik hogy igazi profik voltak.
Gondolom felismerték a garázsban a riasztó kezelőpanelját (meg a kamerát a sarkon) mert ott nem is próbálkoztak.
Na jó éjt mindenkinek
Nem az enyém az a baj
Az idomot megveszem a bicajjal egyűtt

Mi fil?
Nincs kriszti?
Nincs hozzászólás?
Itt még csak növesztettem:kb35 cm
Hátul összefogva
Nálunk már itt van,most talán egy kicsit csendesedik.
hosszú hajl?
ez hosszú volt 76 cm
A másik fotót nem találom
300Ft volt a gyorshajtás 30-táblánál.
60-nal mentem
Én már ezt a kort megértem: nem számit,nem érzem magam öregnek
Hát akkor még én a bringát tekergettem.

De nem azt akarom ám mondani hogy öreg vagy.
Gyorhajtás:1976
Ez a második amit vettem