Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drága lenne rá egy dupla bubis vagy egy túraplexi?
nekem az exupra 17e volt,mondjuk sokalltam is
mondjuk 200-ig csend volt alatta
Én úgy általában azzal járok Pestre dolgozni, tegnap este voltam vele utoljára. Leszereltem a plexit úgy mentem, hát csendesedett valamelyest a szélzaj. Egész másképp hallani a motorhangot is. Csak így meg hülyén néz ki és a menetszél 100 fölött érezhetően hasba csap. Nem tudom mit csináljak...
Nagyon tetszik,iszonyatosan jól kezelhető!Egy picit lehetne erősebb is,de ezen dolgozom Van rajta egy laser extreme 4 csöves rendszer,K&N,kap egy PC 5-öt első lépésben...
Te voltál mostanában motorozni?

Hali mindenki
Na milyen a VFR, hogy ízlik? Ez tényleg v-tec motoros? Injektoros is vajon? Akkor jónak kell lenni a fogyasztásának is ha ésszel használja az ember...
Szia!

Kiheverted már a történteket?Hogy látod,mikorra áll talpra a masina?
Fel a fejjel,előfordul az ilyen
Igyekeztem a tényekre szorítkozni mindenféle külső befolyásolás nélkül. (némelyik kommentelő )
Őszinte részvétem.
3:23-nál az nagyon durv a!
Sziasztok!
Új első féktárcsák R1-Z 89’-90’ ; TZ250 90’ ; FZR400; XJR400; FZS600 (+S) 98’-2000 ; FZR600 89’-91’ ; FZ750 89’-91’TDM850 91’-01’ ; FJ1200 88’ ; Aprilia RST 1000 ; Ducati 900 ; Ducati 907 vasakhoz!
Akit érdekel mailen keresztül érdeklődhet.
Üdv,
István
Hali! Sanszos hogy a kémény tisztító ajtó kirobbant a helyéről és igy a levegő huzatot csinált a kéményben fel izzítva ezáltal a benne lévő lerakódást, na ez az izzó cucc hullott ki szépen a hiányzó ajtón és gyújtott be mindent vagy elektromos zárlat okozta! Nme egyértelmű a tűzoltók is csak találgattak!
Mitől gyúlt ki a garázs? Képet csinálj milyen lett a motor...
Szép napot!
Úgy van márka társ!
Köszönöm bár a műanyagok kaptak azért rendesen, de hihetetlen, hogy megúszta szegény ennyivel!
Ki gyulladt a garázsunk 14.én hajnalban! Azért írtam azt hogy isten tudja mert mikor berontottam a garázsba már nem volt olyan rohadt meleg!
Rá se ránts, aki egészséges és fiatal, úgy kezdi a napot
nem, merev vagyok