Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja viszem azt, aminek nincs fejidomja
Eltudom,de melyiket?
A plexit nem tudnád valahogy elhozni, Feribá?
Ha mész jelezzed
Viszem a cs védőt.
Én akartam velük csináltatni az FZR-re túraplexit. Csak akkor vállalták volna ha vittem volna mintát. (bármiből jó ha le tudják formázni)
Anélkül nem megy.
állítólag az is jó,de kurva csúnya
Köszi, gombóckodok rajta
Gondoltam rá én is, hogy velük kellene megcsináltatni, csak egyelőre még nem tudom, hogy mi lenne a legjobb. Vagy egy nagyobb, vagy kisebb. De most, hogy nézegettem a nagyvasat, lehet, hogy + egy pici légterelőt kellene tenni a tetejére...
Veterán motoralkatrész van többnyire, de árulnak minden szart. Szoktak lenni motoros ruhák, gumik, csizmák sisakok, legtöbbje használt cucc...
a szatuna is legyártja,lógj el egy délelőttöt a munkából,szaladj le fűzfőre a plexivel,ott lerajzolják,hogy milyet szeretnél és legyártják,megkapod postán 17-ért
Halihó! lehet ott jó dolgokat venni?még sosem voltam ilyenen gondolkodom,hogy el kéne menni.érdemes?
Motorral szeretnék de az asszony nem akar azzal jönni:
Mivel jössz a börzére Feribá? Motor vagy ótó?
Úgy látom akkor Neked is jutott a jóból! Nem semmi azt a ku...va!
Köszi!
Van a Nagyvasban is MRA de szerintem Bullsterben is lesz.
Hol?
Éppen lehet, csak olyan 25-30e körül vannak.
Lehet szerezni túraplexit , csak átkel alakitani:felfogatót kel csinálni!
Szerintem ha írsz a Nagyvasnak akkor meghozzák neked mindegyiket.
Hát igen. Csak mire Angliából ideér.....
Valaki nem tud olyan helyet ahol meg lehet venni egy helyen a sz.sz.szimeringet,szelepdekni tömítést és hengerfejtömítést?
Sziasztok!
Na ez az ami leégett ,a tied csak kicsit pörkölődött ,de nem kell csodálkozni egy karbi pucolás után beleraktam a volt fz750-be és azonnal indult
Szerintem erre nem lehet kapni ilyeneket...