Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért is?
Google-ztatok máma? Ufós játék van, csak nem tudom mi az értelme...
Köszi! Nagyon szeretem.
Beteg........
A Frére 211000 regadót ír. Ez sztem hülyeség.
Van egy nekem is:)
Ácsi..... A bomba is? No mi lett?
Nem megoldható, mindkettő amcsi piacra gyártott. A hondához megvan az eec papírom, de első magyar számlája nincs meg, regadó nincs ezáltal befizeteve, ergo papírja se lehet. NKH info, volt velük egy félórás futamom Bürokrata gecik.
amúgy neked is
pedig a honda is és a bombardie is lehetne rendszámos elvileg.
Amúgy mindenkinek
Sajna nincs. De most pont olyat akarok
a quadok közül valaméknek is van renccámja?
Amúgy jól látod, nem éri a pénzt hogy felhívd. Dííííííler.

Ugyanitt: kínai quad, ktm lc4, honda trx, yamaha fzr600r, és végül, de nem utolsósorban bombardier ds 650 eladó.
Hogy ön milyen jól látja ezt Uram!
Annyi különbséggel, hogy drágábba beszámítatva, nem 500-ért megy tovább a crpss, hanem 600-ért. Szintén cserére, ott is van + 100. Ráér, nem kenyérre kell a pénz...
És ez így megy, ráadásul a cserepartner is úgy látja, jól járt
Pacito hová lett, kergeti a nyulakat?
nah, felraktam a karbit a helyére. kis benya a hengerbe, és elindult. pörgött mint állat vagy 4-5 másodpercet, olyan cirka 10e fordulaton. gyorsan visszafordítottam a kulcsot, hogy hidegen ne gyilkolja le magát. nah, azóta nem akar indulni. hengerbe benzin csellel röffen egy nagyod, de kussol mint a bárányok a filmbe. gyertya dzsuvás.
ilyen a karbi.
a nagy ezüst csavar ami elvileg az alapjára, a max betekeréstől vissza 1,5 fordulatra áll, míg a kis réz, ami gondolom levegő a teljes beteket állapotától olyan 1 - 1,5 fordulat, ha jól csalódom. namost mivel benzines a gyertya, gondolom kevés a levegő neki. nade kifelé tekerve adok neki plusz levegőt, vagy befelé tekerve? rugdostam annyit már, hogy csatakosra ízzadtam magam
kinyitottam az ablakot, nem volt büdös. lett volna, de indukciós lap, válogat, rohadjon meg.
Nagyobb kondér nem volt? (pl:konzerv vagy festékes doboz)
És bent a lakásban rohadt büdös tud lenni így én a willanyrezsón tüzeltem a garázsban.
Én a GW-ét 40 percig főztem ahogy írták.
Persze ha nem kezdő akkor ha ilyen jaszi vagy gab kategóriájú játékos jelentkezik azzal le sem áll tárgyalni. (pontosabban az ilyenek fel sem hívják )
Szerintem azt nem érted benne hogy sem ez, sem a következő nem azért kell neki hogy használja.
Behozta ezt mondjuk 180-200e-ből. (de lehet hogy sokat mondok)
-Beszámoltatja mondjuk egy 500ezres crossba mondjuk 280e-ért, máris keresett 80-100ezret. (500-ba megy is tovább a másik)
-Ha kp-vel jönnek akkor odaadja mondjuk 260e-be, keresett 60-80ezret.
-ha jön a nagymotorra vágyó madár és hozza az elég keresett aprilia 50-es robeszt ami a piaci értékén érjen mondjuk 150ezret, azt ő majd jól beszámolja 100e-be és ilyenkor általában marad a kiírt ár, mert hát még el is kell adnom a robeszodat ugye. Tehát a madár vidáman kicsenget 200-at a robesz mellé (mert úgyis zörgött már a variátora és a hátsó gumi is kopott ) majd a robesz eladódik mondjuk 130-ért és a képlet vége:180-200e befektetéssel keresett 200+130=330ezret és nem kellett a forgalomba helyezéssel sz&rakodnia.
De jaszi ezt jobban tudja.
Én ezeket tudom,hogy így olcsóbb az átiratás csak nem látom benne az üzletet:Robogó,cross enduró,sport motor csere érdekel DRÁGÁBB is!
Ha érdekli drágább sportmotor és hajlandó ráfizetni akkor miért nem ezt a patent olcsón beszerzett gépet írja át magának ,de lehet csak Én nem értem benne a lényeget
Részemről lezártam mert igazából sosem volt jó üzleti érzékem
forrástól számitva 10-15-perc