Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem tudtunk találkozni tegnap, éjfélre értem haza a melóból (reggel 6-kor indultam itthonról ). Remélem nem volt gond az elmúlt három hétben.
Feri bácsi! Majd megkostóljuk.
Voltunk kint a kisháznál,a Vicus csinált egy kis konyhakertet és egy kis virágosat is.. Nagyon szép. Sok alma,körte,naspolya is lesz a fákön.
Ezt is nagyon szeressük!
Sziasztok! Van 1 fzr 400-om. Szeretném eladni egyben vagy bontva.
Nincs rajta műszaki de rendszáma van. ha nem megy el átírással akkor a jövő héten kivonatom. működőképes csak egy ac pumpa kell bele.
Köszönöm szépen a linket.Letöltöm.
Aki kiváncsi a receptjére jelezze és leirom,saját találmány
Meg kostólyuk.... .
De az én meggyespalacsintámnak sincs párja!
Hol? Hol van? Hova kell menni?
www.manualedereparatie.info.zi..." target="_blank">Yamaha_FZ_750_1984_Manual_de_reparatie_www.

Ownermanual.pdf
A mai lányok ilyet tudnak csinálni
A nagyi rétesének,sütijének nincs párja....
Pedig a meggy nem olcsó,és milyen jó a meggyes rétes! Sajna mostani fiatal lányok nem tudnak igazi asztalon nyújtott tésztás réteseket sütni. A nagyanyám mestere volt ezeknek a dolgoknak,csak sajna már rég meghalt szegény. Ha sütött akkor volt mindig 4-5 féle.
Nekem 2 fa van, leszedtünk kb 50-60 kg de megse látszik és tömve van ,majd a varjúk vagy a seregély elviszi,ha ott marad
22 üveg kompóttal, 10 üveg lekvárral, 6 liter szörpel végeztem .
Nálunk is van egy nagy meggyfa. Leszedtük amit elértünk,de sajna a tetején vannak a legszebbek,és már a végét járja. Nincs kihúható létránk,nem akarom azt se,hogy az ágak letörjenek alattam. Jővőre jól meg lesz vágva a teteje,mert most kb 6-7m magas.
Hali
Először is töltsd ki az adatlapod. Nem tudjuk kiféle miféle vagy ,merre laksz ?, Stb...
Itt megfogod a választ kapni!
Tegnap szedtem a telken,de köszi
Na persza:fejenként!
Fiatalok
Nagyon finom meggyem van :szedd magad 10-20 kiló simán akinek kel!
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni hátha tud segíteni valaki.Megörököltem egy Yamaha FZ 750-et 1991-es,az előző tulaj szétszedte a blokkját,felújítgatta de sajnos nem jutott el az összerakásig.Csak annyi lenne a kérésem ha valaki tud nekem küldeni valamit ahonnan le tudnám tölteni a Vezérlés beállítását mert itt megakadtam.Jelek,hova kell allítani ilyesmi.Előre is köszönöm.Üdv Csabi
Természatesen a meló a fontosabb.
Azért várunk .