Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A cikk vége rendkívül érdekes:link
Találtam neked:
"olvastam a gondod bajod hogy mi történt a gépeddel , gondoltam megosztom veled az én tapasztalatomat kb ugyan ez a szitu volt nálam is nem sokkal a megvétele után hogy akárhányszor lemostam baszott elindulni csak tolásra , tekert nekem is az önindító meg csattogót durrogót de semmi!:D:D Aztán apám unszolására kiszedtük a trafókat meg a gyertyakábeleket és meg is lett a baj!Szóval mivel a trafó ott úgy folyamatosan meleget meg hideget is kap az a műanyag ház elkezd hajszál vékonyan berepedezni és nekem ott elég szépen itta a vízet sőt még a gyertyakábelből is víz jött ki!fogtam hőlég fúvóval kiszárítottam a trafókat bekentük Loctite Gasket 300 fokig hőálló meg minden álló felülettömítővel a repedéseket és azóta nincs gáz HÁLA ÉGNEK!Nem tudom hogy evvel segítettem e valamit vagy hogy ezt már valaki leírta e , de gondoltam megosztom veled!:D"

Azok újak.
Jó a sima nitrolakk spré is.
Akkor csak ott vannak azok az apró repedések is.
Pipát meg kábelt cseréltél már?
Hol kapok szigetelő lakkot?
amióta befujtam,akármekkora sugárral moshatom az egészet mégse ázik be .
ne tekerd be mert alá is bejut a viz.
szigetelő lakkal fujd be
nagy a csend
Hát a trafot már úgy betekertem... Gecibe már
Hali cossi , nagyon eltüntél
Hali
Volt egy két hasonló gondom .
Azt csináltam,hogy száraz időben befújtam vastag lakkal!Azóta semmi gondom egyikkel se .
''ne bassz már'' , hát túráztassad azt a gépet... nade, h mondjak valamit én is, tegnap lemostam a motort, és ugyanezt csinálta, csak 3 hengerrel, de bemelegedés után már nem volt problémám
Megint a trafó ázik be? A kébelek nincsenek valahol sérülve?
Mocskos kurva szemétdomb anyját, hogy egy eső után két hengerrel kell átszenvednem a várost! Mi a gecit csináljak már?
7 kiló hozzá.
nagyon jó motorok, és nekünk szerencsére anno nem értették a népek, ezért elég olcsó lett egyből használtan is. Jó kis osztrák rotax blokk, elég erő, hogy eljárogasson vele az ember, sporttúrás szélvédelem, jó hang. Mi kell még?
Szép jo reggelt mindenkinek
Nincs valakinek hentergőbe fzr1000 jobb elsö lábtartoja? vagy segitségként hol érdeklödjek
elöre is köszi
Reggelt mindenkinek...
Na ez bitang lett! Sz ép nagyon.....
Miki. Igen. Bocsi.
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve és ideje jöjjön Kakucsra motorozni. Délután 2-től lehet menni.
Köszi a segítségeteket így már talán sikerül összeraknom ma!Sziasztok!
Mindenkinek szép napot