ne bassz már itt egyrészt nem túráztattál semmit. Ez egy közepes túráztatás Az a füst meg full cink, pláne ilyen alibigázhuzogatásnál. Mit művel, ha valóban lenyelezed?
Esetleg szelepszár szimeringet cserélj, cseréltess. A 9- es kompresszió azt jelzi, hogy kapott az élettől jócskán a vas. Komolyabban nem nagyon érdemes belenyúlni mert túl költséges lenne. Simán 100e fölé lehet szaladni és lehet, hogy még akkor sem csinálsz meg mindent így nem lesz hosszú életű. Ha jobban utánaszámolsz, 500 kmerenként 2 dl olaj olcsóbb! Nem okozol kárt ezzel a motornak csak figyelj rá oda. Ha hosszú, vagy több napos túrára mész vigyél magaddal olajat és nem lesz gáz.
az nagyon sok mármint az olajfogyasztás a kompresszió az határeset ,nem volt eltérés a hengerek értékei közt?
simán lehet a hengerfejben is a bibi föleg ha leállítás után 1-5 percel késöbb indítva nagyon füstől aztán kevésbé.
ja ma is raktam bele, mert 5-600 alatt 2 deci olajat bekajált. namármost a szerelővel nézettem a múltkor a kompressziót, mind a 4 hengerben 9 körül van. szerintetek mit cseréljek rajta? gyűrűcsere, vagy olajlehúzó, vagy egyéb?
Helló a veztengelyeken van jelölés és lent a kis ablaknál T jelölés I vonalához kell állítani a főtengelyt.a harmadik kép az 1000-é,de a 750-be nem találtam közelebbit a főtengely jelöléshez,olvas át a manualt amit a srácok raktak fel neked,még ha nem is tudsz angolul a google lefordítja,ebből már összetudod hozni
Kitöltöttem. Tudnál nekem segíteni?Yamaha FZ750-hez kellene vezérlési jelek,hogyan tudom beállítani.Kaptam már linket de nem egyértelmű a számomra sajnos!Köszi.
simán lehet a hengerfejben is a bibi föleg ha leállítás után 1-5 percel késöbb indítva nagyon füstől aztán kevésbé.
A baba és az asszony is jól van, köszi szépen.
még tiltáson sem szabadna a negyedét sem annak amit most kinyomott 6-7 ezren . ez nem okés
nektek is szokott így ffüstölgetni fordulaton?
A kicsi és anyuka jól vannak? Azt hiszem most ez a legfontosabb. Gratulálunk mégegyszer,és jó egészséget kívánunk.