ok, már indul, csak veszett magas az alapjárat, (kb. 3 e lehet)de az alapjárat csavarra nem reagál.
egyébként ha ráhúzom a gázt kipörög, és vissza is ejti a fordulatot, csak lassan. (pont mint az FZR-nél ha túl nagy alapjáratot állítottam)
amúgy nem is lehet olyan, hogy súber középen, mert 4 rovátka van. a felsőbe raktam a zégert így van a legmélyebben a tű.
alapjáratot kitekerem mint állat, keveréket meg kifele 1,5-2-re.
szivatom, és meglátjuk.
na jövök mingyáá
Jól mondják a többiek,súbertű lent vagy eggyel feljebb,keverék meg kifelé szegényedik,kb.1.5-2 fordulat.
Nem tudom ennek is kétfokozatú a szivatója,vagy csak sima,mert akkor sokáig nem kell szivatni.Két fokozatúnál is csak addig kell a második amíg elkapja,aztán vissza lehet tolni egyre,pár másodperc után az se kell már.
Amúgy míg megvolt a Gilera,én a karbiját nem bántottam,nem kellett.
Oszt úgy hogy ráfolyik a nafta a benzincsövön a karbiba, leveszed az úszóházat és megnézed hogy folyik-e a benzin. Ha meg felemeled az úszót akkor elzár-e. Így mennek ezek.
Lehet hogy láttam de nem emlékszem rá.
Állat jó cucc, nem is gondoltam volna. Úgy elküldte a srác hogy nem kellett fizetni, csak néztem hülyén a futárra.
Most hívtam hogy jó lett, örült neki és mondta hogy mindjárt küld egy számlaszámot. Ez egy órája volt de eddig semmi.
egyébként ha ráhúzom a gázt kipörög, és vissza is ejti a fordulatot, csak lassan. (pont mint az FZR-nél ha túl nagy alapjáratot állítottam)