Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kollégám 1,2-es Corsájában (fehér két személyes Van változat) elszakadt a vezérműlánc.
Szétszedve kiderült hogy berágódtak a vezérműtengelyek csapágyai és mivel ez megszorult, egyszerűen eltépte a láncot.
Tele volt az egész blokk holt fekete olajsárral, ugyanígy nézett ki mint a cikkben a képen. A srác mikor megvette egyből olajcsere-szűrők meg minden ami ilyenkor kell, el is tudott menni vele talán 8-10e km-t amikor bekövetkezett a baj.
200e-lett a számla vége.
Nekem még az xs-es is nagy
Tavaly aszonták az imetbe hogy jobban járok ha a gyerekcuccok közt keresgélek
Hogy hogy mi ez?
Alice csodaországban megvan?

Na, ennek örülök hogy jò lett
Egész jó. Mi ez?
Megjött a kabát.
A méret Japán XXL-es ami annyit jelent hogy az az európai L-esnek felel meg. Pont jó lett a méret és baromi jó cucc, állapotra szinte új.
A kartali csak XL-es így az kicsi lett volna.
A keverékcsavar itt fordítva működik mint a négyüteműnél.
Ha kifelé tekered több levegőt adsz neki, ha befelé akkor meg több benzint. A tiédnél nem tudom hogy mennyi a gyári érték de próbáld meg úgy, hogy addig tekered kifelé a keverékcsavart amíg emelkedik a fordulatszám, amikor elkezd csökkenni ott megállsz és betekersz fél vagy egy fordulatot. Ekkor állítsd be az alapjáratot és kb. ott lesz jó.
A súbertűt kezdésnek tedd középre majd menj vele és ott derül ki hogy hogy reagál a gázra.
Egyébként szerintem sem normális dolog, bár nem vagyok tribológus.
Pözsónak is 20ezret vagy két évet ír de én maradok a 10e vagy egy évnél.
Melò közben is kreatívan telik a délután
Magamnak alkottam
Na, meló. Sziasztok!
Az Omega 7500km-es,vagy évente.
Van itt egy tag a garázsudvarban,és Ő úgy járt a Renault egyterűvel,hogy második 30 ezres olajcsere után Sümegről autómentővek hozták haza a gépet.Elkezdett kopogni,csattogni,és oda lett a motor. Olajszint,vízszint rendben volt Nem tudom ment-e gariba a felújítás,de az lett belőle. Azért a privát véleményem az,hogy nem teljesen normális az az ember,aki egy olajjal lecsűe 30000km-ert.Hosszú távon biztos szívás a vége.
Hát nálunk kb 10 év lenne egy olajcsere,ha 30000 mennék vele. Ez a veszély nem fenyeget egyenlőre.
2 éves pffffffffffffff
A golf is 30000-es. Most volt a 90000 szerviz, ééés csak szűrőt, olajat cseréltek most is,.
Úszó működik? Zár, nyit rendesen?
ilyenkarbi (előzmény)
Sziasztok!
én műszaki érdeklődésű vagyok, és most épp karbit szeretnék belőni egy kis fütyi motoron, ha valaki segítene benne
mit hová tekerjek?
Van kedvezményem az autowest.nél. Ennyiért kapom.
Nagyon jóóóó volt!
Honnan rendelted Sanyi? Vagy bóóóótba vetted
Nem rossz....
Sziasztok!

Ez a motyó tokkal,vonóval 5950ft volt Sztem baráti ár volt.
Akkor meg úgy néznél ki mint egy kifehéredett Etiop....
Én örülnék -70nek kg-ba