Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mérnem pálinkát főzöl Feribácsi !
amúgy Szia!
Hali mindenkinek
Végeztem a befőzéssel mára is.

Reggel 6/h tól idáig.
üresen mozog a berugókar. semmitse mozgat belül, sőt a váltó kapcsolásása se van ellenállás. olyan mintha a motorblokk és a váltó-berúgó kombó között megszűnt volna a kapcsolat (?) mi a picsa, akarommondani mi a manó csúszhatott odabenn széjjel?
Ja, és leesett a chardonnay-d a garázsba a polcról, úgyhogy buktad.
Elmegy a kompressziód valahol. Az meg ugye nem szerencsés..
És be is indul? Mertha nem akkkkkor..........
Sugovica és Petőfi sziget nagyon jó hely lehet fürödni is
minek, nem betlehemes kocsi ez.
jóhogy
Jó nagy hulladékok ezek az új autók. Kriszti bátyjának az Audi A6 3.0TDI 8 éves nem megy többet 60-nál már hónapok óta nem tudják megmondani mi baja most kiderítették, hogy bekormol a turbó... Nincs benne 100ekm, nem használja csak városban állítólag azért...A kőművesnek a 8 éves 2.2 TDI Passatban motorcsere volt. Igaz abban már 350ekm van. kb 1milla volt a csere, viszont jól fogyaszt 5literrel eljár. Megéri...
Tök jó hely,én is sokszor voltam ott, Régebben még bringával is lementem.
Az Baja
Ahol állnak a motorok a folyó mellett. Kb a közepénél.
Gyertya benne van?
Ja, és Baja dunaparti város, míg a mia picsa, az helyesen kedves fórumtársunk élete párjának kerekded popsija.
Na csak összejött. Itt a fúvóka méretek motorkód szerint.
felszereltem a tankot, űlést, ráültem, berugtam, sebességbe tetem, nyöszörögve gurult 1,5 métert. leállítottam, mert a kapu zárva, oszt nem nájtrájderez...
na azóta a berúgókar üresen mozog, és akármelyik sebességi fokozatba rúgom, olyan mintha óresbe lenne, simán lehet toszogatni "sebességbe" is. mámeg mia a picsa lelete...
Ja, és birod tartani a fejed, csak fájni fog a nyakad....... Én már tudom... meg itt egy páran.
A fúvóka is kisebb az enyémben. 1-4 92,5
2-3 90-es főfúvóka van benne
117,5 levegőfúvóka.
Németeknél 74 kw-os gépek is voltak,de sztem nem az a baj. Az enyém csak 66Kw-os,soha nem próbáltam még 4-5 ezer folé.Amikor vettem Ábrus kipróbálta,(Ő szerezte)lazán ment 200 fölé.
Mennyit fogyaszt? terhelésen kipörög? A szívócsonkokat szűkítették. Azon van kw
Szépjóestét Mindenkinek!
Van egy kis(?) gondom a géppel,remélem valaki tud nekem tanáccsal szolgálni.A probléma:valamilyen rejtélyes okból nem akar a gép pörögni 7000-7500 r/min fölé.Alapjárattól húz mint az állat,de 6000 körül már csökken az erő,azután pedig a fent leírt jelenség.5-ben majdnem teljes gázon nagy kínlódva megy kb 170-180-at.Mióta megvettem (április)nem is próbáltam,h mennyit megy,mivel streetes fejidom van rajt,az max 130-ig kényelmes a szél miatt,meg már nem a száguldásért motorozok.DE azért kíváncsi lettem volna,200 felett bírom-e tartani a fejem.Az R1-esen az még bőven kényelmes utazótempó volt .Na szóval a lényeg.Az Exup szerintem működik,megnéztem a szelepet,könnyen mozgatható ha leakasztom a bowdeneket.Aztán megnéztem a motorját,az is működik,ha gyújtás nélkül elmozdítom és utána ráadom a gyújtást,visszaáll alaphelyzetbe.Ebből gondolom,hogy jó.Honnan tudhatom meg,hogy 7000-es fordulat körül kinyit?A kapcsolási rajz szerint a "ignition unit" vezérli.Még arra gondolok,talán a ~100 lóerőre korlátozott változat lehet,mivel az adattáblája a vázon német nyelvű,de azon nincs teljesítményadat,Ezt honnan tudhatom meg?Milyen korlátozás/folytás lehet benne,ha van egyáltalán?Milyen oka lehet még a vázolt jelenségnek?
Beteker, kiteker...ahol jój érzi magát ott jó, majd jön az alaapi.
Keverékcsavarral játsz. Ábri mondta ,lehet fordítva működik.