udv mindenkinek meg ujj vagyok itt nemreg botoltam egy fzr-t nagyon jol megy a regi tulaj mondta h most volt olajcsere egyebkent koltsegmentes ajanlott valamit atnezni?
Tudna valaki ajánlani egy webshopot,
vagy boltot ahol jó (alacsony) áron tudnék karburátor membránt venni?Egy darab kéne,mert ki van szakadva,azért nem ment a gép.Az előző tulaj már ragasztotta ,én inkább cserélném.
Csővi, gondoltam rád múlt szombaton..
Indultunk Pestrű, és pont fél óra múlva az Adrián voltunk nincs is olyan messze
A repcsi 950-el tolt, 11000m-en, odakint -55 fok (Malaga szűk 3 óra volt)
Igen ez így van. A baleset óta inkább futok,mert bringával egy nagyobb esésnél oda lehet a lábam teljesen. Doki azt mondta,ha bírja a futást,akkor inkább azt erőltessem,mert futva nincs olyan veszélyben. Nincs az a sebesség,meg gyalog csak nem esek akkorát. Egyébként szoktam menni,de csak egyedül,mert csapatban veszélyes nagyon,ha esik valaki dönti az egész sort. Jelenleg meg megy a porcépítő,és az izületi gyulladás csökkentő mert szarrá koptam. Ilyen kúra után megint bírom egy évig is. Hiába, nem fiatalodunk. Na nem azt mondom,hogy öreg vagyok,csak nehezebben mennek már az ilyen dolgok.
Ne is mondd a fiatalok nagyon szépek, barnák, nőiesek, és mindnek nagy melle van a középkorúak csinosak, elegánsak, és még mindig nagy mellük van. Az öregeknek nagyon rondák de nagy mellük van
vagy boltot ahol jó (alacsony) áron tudnék karburátor membránt venni?Egy darab kéne,mert ki van szakadva,azért nem ment a gép.Az előző tulaj már ragasztotta
Indultunk Pestrű, és pont fél óra múlva az Adrián voltunk
A repcsi 950-el tolt, 11000m-en, odakint -55 fok (Malaga szűk 3 óra volt)
Nálam kakas pörkölt, tejfölös nokedlival!
Egyébként jó.