Tessék Pupumaci,a szaggatott vonalon belüli áramkört kell hozzá építeni az eredeti villogóhoz.Diódának BY500/8000-at használtam,érdemes autóbontóból eredeti vészvillogó kapcsolót beszerezni,mert abban benne van a vészvillogó lámpa is.Az index visszajelző vészvillogó üzemben nem fog világítani!
Bármelyik nagyobb csavarboltban kapsz, 50-70 Ft Van facsavarra való meg metrikus menetű is.
Apartman: asszony talált a családnak Rovinj-ban, 4 személyes, mindennel (udvar, konyha) 200m a tenger, 50 juró/éj vagyis emberenként 3600 Ft/éj, ha ennyi, akkor sztem nem érdemes sátorral vesződni... sztem hasonló áron lesz krk vagy a parti rész is.
Jó lenne még 1 ember, mert 4 személyes a legtöbb ház
É n tavasszal négyszemélyes szúnyoghálós Tescóst vettem,nem volt olcsó,de bírta a Polgárdi esőt.Viszont a gyári cövekpálcák kalap trágyát se érnek,majd csinálok hatos rozsdamentes pálcából jó izmosat.
Ilyen
Ami nekem van az Német, épp ezért nem egy rossz valami de ezt csak akkor viszem ha több megfelelő megjelenésű hölgyet szeretnék egyszerre elszállásolni.
Én is vettem vagy 10-11 éve egy 4 személyes előterest a Tescoban (adriai nyaralásokhoz) ami nem is volt rossz, bár a viharban nem volt valami stabil dolog és azért nem árt rá egy fólia takaró is. (ez a klasszikus sátor alakú sátor)
Én a szelepszár szimeringet megkérdezném itt is. Nem biztos, hogy van, de én a motorhoz most vettem ott 2 első teló szimeringet 2 porvédővel 3500 Ft ért. Az jó ár. Igaz, hogy a porvédő nem külső acél rugós, hanem anyagában rugózik.
Nekem bármelyik verzió jó. (csak tudjam előre hogy mit írjak be a műszakbeosztásba)
Vettem kétszemélyes sátrat is direkt abból a célból ha motorral mennék valahová és kényelmesen el szeretnék férni valami szállástkereső megfelelő megjelenésű csajjal. (épp ezért csak egy hálózsákot vettem )
Sziasztok
Apartman: asszony talált a családnak Rovinj-ban, 4 személyes, mindennel (udvar, konyha) 200m a tenger, 50 juró/éj vagyis emberenként 3600 Ft/éj, ha ennyi, akkor sztem nem érdemes sátorral vesződni... sztem hasonló áron lesz krk vagy a parti rész is.
Jó lenne még 1 ember, mert 4 személyes a legtöbb ház
olvastam a kezelési rajzot,köszi.
Ami nekem van az Német, épp ezért nem egy rossz valami de ezt csak akkor viszem ha több megfelelő megjelenésű hölgyet szeretnék egyszerre elszállásolni.
Jó éjt.
Vettem kétszemélyes sátrat is direkt abból a célból ha motorral mennék valahová és kényelmesen el szeretnék férni valami szállástkereső megfelelő megjelenésű csajjal. (épp ezért csak egy hálózsákot vettem