Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hirtelen felindulásból letekertünk ma egy 300ast

Idén ez volt az első nagy kör.
Nem szokta még a cigány a szántást.
Hali Andika
Mi történt?
Én idén többet nem ülök motorra.
hát öregem, Te vonzod a baleseteket, hálisten csak nézőként. Korábban a kanyar áldozatai, most meg a vezeték vagy mi.
remélem nem neked kell megjavítani
A kérdés mi volt?
Nyitott maradt a plató?
Hali fiatalok.
Nem gond ha valaki nem tud jönni.
Maga a tudat ,hogy páran összejövünk egy fzr-s talira már az megéri.
Nem hogy egy kis buli hozzá.

A személyes kontaktust, az itteni irások nem pótolják.
Örömömre szolgál,hogy egypár személyt kiszolgáljak és megismerjek.

A terv -hova merre ?-- majd helyszinen eldöntjük.
26.-ig még lehet ötleteket adni .
Addig még ugyis irogatok.
Jól kezdődik a műszak.
Majd ha már tudsz valami biztosat, jelezz légyszi, mert megpróbáljuk úgy intézni, hogy le tudjunk ugrani egy rövid időre, és akkor levinném a gumidat egyúttal.
Én mint mondtam is, max. beugrok egy villámlátogatásra egyedül ha az időm engedi. (dolgozás miatti nehezített körülmények, miattam nem kell készülni)
Szerintem is, nekem is feldobná a napom ha látnék valakinél egy ilyet.
Bár ha igazán nagyot akarsz dobni akkor veszel egy laptopot, kinyitod, a fejedhez teszed és azzal telefonálsz az utcán. Lehet hogy még valamelyik TV-től is kijönnek miattad. (biztos te is tudod hogy a kinyitós teló mindig is menőbb mert lehetett csattogtatni)
Megvettem a teló szimeringeket, 3500 Ft volt cakli pakli.
nem, a nexus 7-es az a másik cimbinek van. akkor csak nexus 4-re cserélte. így a pontos
fogadjunk a nokia 2110-ről is találok olyan leírást ami ódákat zeng róla.
a srác 3 hétig használta az ilyet, majd valami nagy nehezen eladta, és vett egy nexus 4-est és egy nexus 7-est. azóta elégedett androjid használó
sejtettem.
Hát nem érted, akarja és kész.
A kérdés nem az hogy megvegye-e hanem hogy mennyire menő.
"tajvaniak esküdöztek, hogy milyen jó, hogy végre egy táblagép és egy mobil tényleg egy eszközben testesül meg, nincs többé szükség okostelefonra egy tablet mellett. Én akárki előtt telefonáltam vele, azonnal kinevetett (bár én is magamat), de később rájöttem, hogy annyira mégsem hülyeség az, amit az ASUS kitalált."
hibás a megállapításod
volt. jó cucc, csak nagyon drága ahhoz képest, hogy a tab önmagában nem használható, csak a telóval együtt.
ennyiért venni egy jó tabletet és egy jó telót
Szerintem nem valószínű hogy megyek, maximum csak villám látogatásra.
Azta qva mindenit...elmebeteg.
Ádám már megint valamit ügyeskedett
reggelteket
Levettem a suzukit és csak tarcsiba van félrerakva, most egy fzr600as van rajta és az faszán műkszik. A suzukié valamiért nem szívott vissza vizet a tartályból egy idő után belső átm 43-44mm és a gumi középen 30-32mm. 1.1bar nyomású.