Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem dolgozásba. (holnap elindítom)
Jó ez ha össze van rakva de már az elején is látszott hogy ez kínlódás lesz. (kivenni is az volt)
A váztól nem lehet hátrébb tolni a légszűrőházat így a gumicsonkok gyűrődnek mindenfelé és a középsőkhöz hozzá sem lehet férni.
A frézi oldalt vezetett váza és a függőlegesen álló karburátorok ezerszer jobban szerelhetők.
Eddig jót még nem mondtál a kawasakiról
Nem nem az a miénk is csak akkor áll félre ha már átmentél a farkán 2x
Normális?
Tegnapelőtt állnék be a garázsba de ott fekszik,és nem mozdul.
(ami nem hallatszik a képen: ott kerreg a dízelmotor mögötte és dudáltam-rászóltam hogy húzzon már onnan)
Felvettem és arrébb tettem mert a főszakértő úr nem mozdult volna.
A második képen látszik hogy még közelebb mentem de az sem érdekelte. (süketnek nem süket mert a macskatápos zacskó egyetlen rezdülésére ott áll a tálnál és követelőzik)
Üzenet Japánba:
Hogy zsibbadna le a keze annak a baromnak (meg annak is amelyik mérnöki diplomát adott neki) amelyik megtervezte a GTR széria szívócsonk-karburátor-légszűrőház együttesét!
A j.k.anyjáért kellett milliméterre kiszámolni mindent, hogy még véletlenül se lehessen könnyen berakni a karburátorsort és legalább fél órás kínlódás legyen a gumicsonkok visszaküzdése a helyükre! (elképzelni sem tudom milyen lehet ha még ráadásul szénné is lennének keményedve)
Szerintem ma délután lesz belőle, de előtte üzenek innen.
Van olyanhoz való. Jössz, viszed, vagy hozol pendrájvot és lementjük ami kell, mind1.
Itt üzenj, mert még nincs telóm, vasárnap délig itthon vagyok.
Ha holnap du jössz, kaphacc a bográcsos pörköltömből
ide-s noooormális vinyó
Persze, nézd meg, mekkora a vinyó (nóóórmális v. notiba való) és milyen a csatlakozója (két sorban 1000 tű, vagy lapos 1 centis nyákcsati) ezeket közöld.
És ha van olyanom, már jöhecc is érte, odaadom kölcsön, amíg kell, ne vegyél sok ezeré.
Sziasztok.
Persze hogy létezik,van IDE és SATA-portos vinyókhoz egyaránt,nekem külső tápos van 3.5-ös vinyóhoz,ez nem terheli a laptop tápját.
http://www.edigital.hu/Kulso_m...
Úgy látom be kell ruháznom egy ilyenbe
Az a baj mennem kellene Balmádiba tanuskodni a rendőrségre, kellene nekik néhány fénykép, ami viszont a szar gépem vinyóján van. na ezt kellene levadászni, ezért gondoltam erre az usb-mobil rack megoldásra, már ha létezik ilyen
Valszeg alaplap.
milye halt meg?
Napot mindenkinek
Pc guru úr! Létezik külső mobil rack, usb-s csatival, hogy rá bírjam rakni a laptopra? Asztali gép meghalt, a vinyókról lelopnám az adatokat... S neked van ilyened?
Szép jó napot mindenkinek!
jól beszopattak sisakplexivel... azt mondták van az enyémhez, elmotoroztam a város másik végébe, és minden másik modellhez volt, csak enyémhez nem. Egyelőre 12-ért találtam a neten, de alig többér vehetnék sisakot is
Right.
akk marad, me hétvégén erősen használni fogom