Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ismerős által le húztam két szezont hajón és utána kihagytam egy évet mert elmentem suliba és elvégeztem a szakács sulit....
Hát ennyi!
És ehhez hogy aránylott a szakács meló?
Tekercs papírok ívre vágásával foglalkoztam 9 évig! Nyomdai előkészítés...
Kicsit beszélgettem magammal:
- Te ábrus figyi már! Nem kéne nekiszakadni a szelephézag ellenőrzésnek?
- De kéne csak nincs hozzá sok kedvem.
- B&szki de most simán hozzáférsz mert szét van szedve a gép!
- jó de belegondoltál már abba hogy milyen következménye lesz annak ha találok esetleg pár homemade tőcsavart inkluzíve teletaknyolva ragasztóval?
- bazz tényleg! Lehet szépen fel kéne tenni az idomokat és csendben nem tudni ilyesmikről.
- nna, vágod te! Szerintem is megfelelőek azok a hézagok.
- persze, hiszen ez egy patent gép 750-ért.
- és megvennéd még egyszer?
- háát, most mennem kell mert megjött a masszőrcsaj.
- masszőrcsaj?
- ja, jó az a hézag nem kell azt b&sztatni
- de bevált?
- be hát! Jól masszíroz.
- nem a csaj, a GTR!
- jó az a hézag, na csá!
- DE MEGVENNÉD?
- nem dehogy! Nős vagyok!
Köszi papa megjött a cuccos.
Jó is lenne nagyjából de a 0,5-ös menetfésűd nem hazudott. (az enyém sz&r de a 0,75-ös meccő nem sz&rozott és könyörtelenül pontosan illeszkedve szaladt végig a Keihinén )
A magyarázat lemaradt, így persze hogy nem érthető.
2002.08.27-én volt utoljára szervizben 66.000km-nél és mint látható (bár tökmindegy) ELF ?w40 olajjal üzemelt.
A köv. szerviz 71e-re volt előjegyezve, amire már szerintem nem jutott el mert 72e km-rel vettem.
Elsőre én is arra gondoltam hogy ha 2002-ben volt 66e szervizen akkor mennyi mehetett bele az elmúlt 12 évben? (lehet hogy ez a mostani állás 172e km lenne?)
De a gumik 2001 és 2002-es gyártásúak és alig vannak megkopva, ez kb. megfelel a 66e feletti 6e km-nek így ez a szerencsétlen legalább 10 évet állt (úgy is néz ki mindene, kontakthiba és felületi rozsda hegyek) amíg egy ízléstelen hülye meg nem vette Magyarországon.
Mit dolgoztál mielőtt kiléptél?
Egyenlőre meló nélkül vagyok,tehát kell a pénz!
Lesz másik, vagy kell a pénz?
Sziasztok
Hu mekkora forgalom van a fradipályánál.
45/perc mire átértem a hidon
Köszi de az nekem nem kő minimum 701.

Mikor jössz olajat cserélni
ha gondolod, ötezerért csak hogy valami pénzmozgás legyen a mio-t odaadom. Annyi, hogy akku nem túl fényes (simán van még hozzá ocsón), van kihajtható bőrtok, meg igo van rajta.
nem nekem, de nekem van egy eladó mia a201
Kinek adtam el a mitac mio a701 gps-t? jó árasítva érdekelne esetleg.
reggeltet
Igen, annyiért amennyiért adtam.
Mert nemjóalakú a fejed. De lehet azon igazítani.
Mit szólnál hozzá ha visszavásárolnám a dobozom?
Előre is köszönjük!
Nem köszi, nem való nekem ilyesmi. (okostelefon)
Egy elhagyható gps kell, találtam egyet itt helyben. (11e-re gondolt a csaj de szerintem érzi már hogy az úgy hülyeség, csütörtökön megyek megnézni mert akkorra lesz itthon a férje a cuccal)