bytheway, úgyfest felmondok melóban ma, gyűjtöm a mondanivalót... Felvettek a hónap végén nyíló Breitling üzlebe, az andrássyn. 26.-án már megyek bécsbe képzésre. Nem piti a dolog, szerencsére pénzben sem, és a főnik is jó fejnek tűnnek. Azért ma mielőtt megmondom, hogy ukmukkfukk, még felhívom őket, nehogy valami gáz legyen, én meg nagy rendesen bejelentem hogy még egy hét
nálunk azért látni érdekes autókat, és már csak a Caddikre, h1-h2-es hummerekre kapom fel a fejem, van egy 6.3 biturbo AMG S merci mindennap (annak a hangja legatglózó), meg az ukránok járnak egy óriási infiniti qx56-tal. akkora mint egy busz.
holnap akkor ledumálom a szerelővel, mert azért idén szeretnék még vele menni egy "keveset". A motort igazából nyertem, forgattam egy kicsit a kereket, és erre futotta, egyébként önerőből még nem tellett volna mocira, ezért nincs kilátásban sem a következő egyenlőre. ezért akarom megjavíttatni, meg imádok vele menni, nagyon egyben vagyok a géppel :) a problémáit leszámítva nagyon jó kis gép. azt hittem a simson után durva lesz ( azért eléggé adja 9-es kompresszióval is), de nem érzem, h sok lenne, vagy h nem bírnék vele. még pár szezont tervezek vele. aztán mikor beindul a vállalkozásom, akkor azt tervezem, h patentre felújítom
Nos én mint hozzá nemértő azt mondanám hogy szelepszár szimering csere és hézagellenőrzés oszt annyi. (ahhoz nem okvetlenül kell levenni a hengerfejet)
Hogyha a gép még mindig füstöl-teleokádja a gyertyákat olajjal és nehezen indul, akkor ha alapvetően jó főtengelyileg és hajtásilag (meg váz-futómű-esztétika és szereted/nincs kilátásban más a jövőben) akkor (a 9-es kompresszió miatt, mivel az az alsó limit) ha kell max. kapjon még a gép egy gyűrűzést és nyomhatsz vele gond nélkül további 50-80e km-t.
A váltó ha nem rugdosod akkor még sokáig él, szóval nem olyan rossz a helyzet mint amilyennek látszik.
A bontott blokkal meg nem tudod hogy mit veszel, lehet hogy nem sokkal jobbat mint amilyened már van. (30e km-rel )
Szombaton vagy Vasárnap egy barátom a balaton parton ./badacsony/ Ha van kedved szivesen látlak ,egyűtt leugranánk!140/km
Viszont van egy garnitúra száram amit teljesen fel akarok újítani.
Hogyha a gép még mindig füstöl-teleokádja a gyertyákat olajjal és nehezen indul, akkor ha alapvetően jó főtengelyileg és hajtásilag (meg váz-futómű-esztétika és szereted/nincs kilátásban más a jövőben) akkor (a 9-es kompresszió miatt, mivel az az alsó limit) ha kell max. kapjon még a gép egy gyűrűzést és nyomhatsz vele gond nélkül további 50-80e km-t.
A váltó ha nem rugdosod akkor még sokáig él, szóval nem olyan rossz a helyzet mint amilyennek látszik.
A bontott blokkal meg nem tudod hogy mit veszel, lehet hogy nem sokkal jobbat mint amilyened már van. (30e km-rel