Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért simán bevállalnám,mert praktikus,és tetszik. Jah 150-nél rezonál! Annyi baj legyen.
Köszi,de nagy fejem van. L-es sisak kell minimum,de van mit felvennem,mert a lányoknak xl-es sisak van a hosszú haj miatt,azt használhatom. Legalábbis azt hiszem.
Akkor a rezonálás Sanyit nem érinti.
(meg engem sem)
lehet, de kétszer ennyiért sem kapsz sokkal jobbat
elég kaka. nakeden 150 max, afölött berezonál, es az enyémen elengedte a ragasztás is oldalt, most, a tura közepén.
Ha nincs nagy fejed zárt sisakom (noname S és M-es méretű) van kölcsön újszerű amit ne használok amíg nem találsz megfelelőt.

A lidl sisak meg tényleg csak tavasszal van, de nyáron még egyszer megakciózzák ami kelt el. Elképzelhető hogy 1-2 db maradt belőle valahol.
Nem is lehet ilyenkor crivit- márkájú sisakot venni sehol! Szerintem meg vették a terjesztési jogokat!
Link?
Ááá megvan 18000ft. Teljesen jó. Crivit a neve.
Én sem szeretnék. Sisak az új kéne. És jó lenne felhajtható is.
Mennyibe kerül a felnyitható elejű?
Ja, használtat én nem vennék
a lidl féle sisak sem rossz, és adnak hozzá plusz plexit is

Olcsó sisakot a Lidliből?
Kéne de drága,és ha netalán plexi kellene hozzá,akkor az is egy sisak árával vetekszik sztem.
faszom, 12e körül van itt egy plexi a sisakomhoz, de 17-ért már van kurva jó új is, csak a BT nélkül, szal no telefon, no zene a sisiben
nem kell schubert?
Igen Nekem kell a sapi Feribá
Köszönjük!
Kisházhoz. Nem látok valami jól már basszus!
Jó étvágyat......
Na mentünk a lisházhoz ebédet csinálni.
Csak is!
Sajna vagy egy használt sisakra telik,vagy egy ilyen márkájú,de új sisak jöhet számításba.
Nem tűnik rossznak,már csak az ütés elnyelésére lennék kíváncsi...