Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irigyellek!
Nekem is ki kéne már mozdulni valahová.
Ma délután a Frézivel megbeszéltem,hogy holnap nem csak az utca végéig megyünk.
Jó az kormosan is!

Holnap ide megyek.

Menek motorozni.
Ugyan már! Dehogynem. Végre 1x legalább segíthettem én is,nem csak nyaggatlak állandóan.
A tiéd is menne csak jól ki kéne kormolni.
Nélküled nem ment volna.
Nos egy paraszt megoldás hogy kiszűrd a sapkán a vákumszelep és a gumitömítés esetleges hibáját:
Tegyél a hűtősapi alá egy nejlonzacsit úgy hogy kilógjon a széle. (kb. 10x10-est és tedd a hűtőnyílásra majd tedd rá a sapit, vigyázz hogy ne gyűrődjön meg a nejlon)
Indítsd el és várj amíg felmelegszik és figyeld hogy folyik-e. Ha túlnyomás lesz mert forr akkor megemeli a sapit fóliástól a rugó ellenében és kifolyik de ha nem, akkor nem lesz semmi mert a fólia nem engedi a vizet a vákumszelephez.
Hali
Holnap megnézem azt a hütősapkát
Hívjál ha itt vagytok.
Ma is Lküldtem kb. 20at. Ma éccaka meg rholnap de jön kb. 5 válasz - így szok. De no para.
Ennyire megy?
Jó a hőfokmérő gomba? Műszer? Nem töltötted tűl a kiegyenlítő tartályt?
Örülök hogy sikerült összehozni a motort .
Az biztos,igaz a leghosszabb utam még 20km volt(papírok nélkül),de egyre jobban szeretem és érzem ,
csak ne melegedne ennyire
Mondjuk van a közelben egy yzf-1000 alkatrésznek árusítva,de csak hűtővel adja a sapit,nekem meg nem kell a hűtő,még,meg most rendelem meg a gyertyákat,levegőszűrőt és az akksit kb postával 20e
Én már megjöttem ebből.
De az fzr könnyedsége (ahogy szinte bárhonnan gyorsult) hiányzik.
elég is lenne az ,de valahogy mégis szereti az ember feszegetni a határokat,van mikor kb évente egyszer-kétszer mikor eljátszok a gondolattal mi maradna belőlem ha kb 250-270 közt elszállnék[O21
végül is nem baj ha ezt észben tartja az ember
Már pupi is ott tartott hogy "áá kész, eladom alkatrésznek a picsába, nyomja ki a vizet ez hengerfejes mert mindenmásjó.........."
Korai még blokkot bontani.
kinyomja a tartályból a vizet,tudom hogy első körben cseréljek hűtősapkát,de ez itt Mordor ,meg igazából attól szeretnék venni aki képbe van,mert hiába veszek itt valami ismeretlentől,azt mondja hogy jó,közbe ugyanolyan sz@r-t ad,akkor én meg bepánikolok és szétbombázom a blokkot mert hengerfejes
És mi a gond?
Lecseréltem a hűtőt ami a másik oldalt van megnyomva,ezzel mintha jobb lenne de még mindig nem az igazi,nem is merek belegondolni hogy hengerfejes,új teflonos hfejtömítés 38Nm-rel lehúzva,alapjáraton semmi buborék csak látni hogy szépen hömpölyög a víz,amit meg leengedtem semmi olaj szép tiszta desztvíz ,gázadásra viszont mozdul a víz jahogy gyorsabban forog a vízpumpa
Ebből csak a cipőre-lábszárra dől a meleg, de az baromira.
Ennek gyárilag 195 a vége.