Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu ha jól emlékszem most neked 600-as a hűtősapid
nem mertem venni suzukiét mert írtad hogy nem volt jó
Feribának nincs felesleges eladó?
Én sem bírom a bermudát,hiába melegebb a bőr szerkó,úgy érzem,hogy tojás pörkölt lesz.....
plexi nélkül 3-ban 11e 200km/h
A fejem majd leesett
A motorosszerkóm (mivel csak próbakörre mentem) póló-bermuda-sportcipő-robogóssisak volt.
Ez nem javasolt viselet mert csizma-hosszúnadrág híján majdhogynem szőrtelenítette a lábamat a forró levegő a blokk alól.
Van már valami? (nekem lóf&szt se válaszoltak )
Ott akasztottam 6.-ba.
Ott visszaesett a fordulat 7e alá.
Ugyan ez is egy sornégyes 1000-es 16 szelepes blokk de egyértelműen (sokkal) gyengébb mint az FZR. (ez elvileg 98 Le de nehezen hiszem el hogy van annyi, bár nehéz mint a dög)
A karburátorai 32mm-esek (genesis 37-exup 38mm)
A légszűrőháza is jóval kisebb (de barom egy formája van)
A kip. könyökei meg ropivastagságúak a frézihez képest.
Mondjuk az is tény hogy ez lent 6e-ig sokkal nyomatékosabb, 6.-ban gond nélkül át lehet vele gurulni a városon 40-50-nel, gázadásra nem rángat hanem könnyedén gyorsul.
Elég lesz a 180.
Királyság
Nyomtam 67 km-t.
Úgy néz ki hogy nagy fordulaton kevés neki a 115-ös főfúvóka (ezek voltak benne de 125-ös a gyári) mert 8-9e körül néha megtorpan egy-egy pillanatra. (ez 180-nál volt ötödikben )
Az alapjárat és a középtartomány viszont tökéletes.
Adj neki....
Megyek próbakörre.
A menyasszonyt könnyebb felöltöztetni az esküvő napján mint erre feltenni az idomokat.
Nekünk neee. Elég egyszerűen csak hogy eladó.
Nem annyira. Csak 307 kiló. (dobozok nélkül)
Sziasztok! Eladó sorba került szeretett paripám kategória váltás miatt... 290.000 ft, akit érdekelne az írjon nyugodtan! koekeny.robert@gmail.com
Jó nagy dög ez!
Na oda tedd vissza a karbisort! (hogy szakadna meg a tervezője )
GTR beindítva-beállítva-szinkronizálva. (próbakör még nem volt de nagyon szépen jár)
Hát igen, ez az amikor valaki már nem kezdő szinten van.
Sziasztok!
Én csapágygolyóval nyitoltam szét ,először kisebbel,majd nagyobbal,szépen meg lehet csinálni úgy hogy nem vered szét a csapokat
Itt egy kis szakirodalom:
http://totalbike.hu/magazin/2010/07/19/ne_dobd_le_lancai
d/
A nittelőszem csapjainak végébe furat van,ide megy bele a peremező tüske,és szétnyomja kis tölcsérre.Lehet préselni is,akkor is szétzömül,csak óvatosan kell,nehogy túlságosan összenyomd,mert akkor az x-gyűrűk szétmennek.Peremezés az ideális,de ahhoz szerszám kell,a kalapálást felejtsd el!az enyémet is simán szétkalapálta előző tulaj,szét is vannak nyílva a csapok végei.